Törpenyuszimnak hasmenése van! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapos a nyuszim és ma adtam neki egy kis almát! tetszett neki meg minden, de láttam hogy utána nem volt kemény a bogyó! lehet az almátol? vagy még nem kéne neki adni? És a multkor probáltam neki sárgarépát adni, de azt egyáltalán nem eszi! miért nem? köszi a válaszokat!2010. máj. 8. 12:09
1/5 anonim válasza:
Az almától éppen, hogy meg kéne fognia a hasmenését... Adj neki teát az itatójába, lehet, hogy egy vírust kapott el.
2/5 anonim válasza:
huu nagyon vigyázz nekemis ennyi idősen halt meg a törpenyuszim hasmenésben!
3/5 anonim válasza:
...az is lehet, hogy rosszul fogod a nyuszit, ha kiveszed a ketrecből: ha a hasa aljánál fogva veszed kézbe, megfostosodik(ez a szakkifejezése), és akkor már sajnos valószínüleg el fog pusztulni a nyúl
(azért kell a nyakánál fogva megfogni)
5/5 anonim válasza:
Tegyél elé szénát hat tegye rendbe a gyomrát, de figyeld, ha rosszabbodik az állapota irány a doki, mert nagyon gyorsan elviszi bármilyen betegség. Hasmenése a zöldségektől és annak leveleitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!