Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörid hogyan szokott rá a...

A hörid hogyan szokott rá a mókuskerékre?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy mókuskereket a dzsungáriai törpehörimnek,de egyszerűen rá sem hederít.

Mit tegyek?Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 6. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majd rájön saját magától, én se szoktattam rá sehogy, de már nagyon tekerik!! :) Este figyeld, nekem olyan 10-11 körül lendülnek bele, addig nem...
2010. máj. 6. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd, h azonnal fusson rajta. nekem is ilyen hörim van, és vagy 3 nap beletelt mire rámert menni, most már meg egész este fut. :D (az is előfordul h nem is tudsz róla h használja, mivel éjszaka aktívabbak)
2010. máj. 6. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, rájön majd magától is de kell neki pár nap biztosan. Emlékszem eleinte az én hörim is csak rá akart mászni, aztán kellett neki vagy 2 hét mire bemászott és elkezdte tekerni. Aztán egész éjjel azt tekerte, jó zajos:D
2010. máj. 7. 19:18
 4/8 anonim válasza:
100%
Az én hörim se hajtotta először a kerekét, de pár nap múlva már hajtotta kívülről, aztán meg már rendesen. Előbb utóbb neked is rászokik, nem kell külön rászoktatnod.
2010. máj. 8. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen fajta hörim volt, nagyon szerettem. Megtanulja magától használni, ne aggódj. Az enyém imádta! Egyenesen edzésmániás lett, futott rajta mint az őrült, csak alváskor hagyta ott.
2010. máj. 9. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,sajna az enyém még mindig nem megy bele:(
2010. máj. 9. 17:02
 7/8 anonim válasza:
Remélem már sikerült megszoknia:) (?)
2010. máj. 18. 17:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,de sajnos nem:( Valami oknál fogva nem akar belemenni.Pedig olyan jó lenne látni amikor futkározik benne:)
2010. máj. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!