Iszonyatosan félek a mókusoktól, mióta megharapott egy 5 évesen. Erdő mellett lakom, hogyan tarthatnám távol a háztól őket? 22F
Ha bemennek a kertbe akkor ne bánts őket. Hagyd hagy legyenek ott, mintha ott se lennének. Bocsi de jobb választ nem tudok adni =(
És,hogy történt,hogy megharapott?
a kutyát sem csípem
tudom most sokmidnenkit megbántok, de nem szeretem őket sem
arra gondoltam, hogy vezsek egy kis mókust otthonra, házit, ami még kicsi, és nem bánt, így megszoknám
szabad otthon mókust tartani?
téged hogy harapott meg?
ha nem bántod vagy mész a közelébe, akkor nem fog ő sem bántani. amúgy egy állatkerti mókus más mint a vadonélő. ő jobban fél tőled mint te tőled és ha a közelébe mész, akkor el is rohan azonnal. a sarokba szorított állat támad, ő nem fog.
még ha a pókoktól félnél, azt megérteném.
Szuggeráld magadban, hogy te nagyobb vagy és félelmetesebb és ők jobban rettegnek, mint te. Nálam ez normalizálta valamennyire a pókfóbiámat :)
Otthonra ne vegyél mókust. Nem azért, mert nem aranyos ( nekem is volt amerikai csíkos), de igazán szelídet nehéz találni , úgyhogy az elején azok is vadabbak. Valamint az enyém még vissza is vadult.
próbáld meg leküzdeni ezt a félelmet. A vadon élő mókus nem fog odamenni hozzád és nem fog beléd harapni.
Továbbá, ha nincs eleség a házadba számukra akkor nem fognak beköltözni. A gyerekkori dolog egy véletlen baleset lehetett. Nem fognak rátámadni.
A macska is elzavarja őket, de valószínű azokat sem szereted.
én nagyon szívesen cserélnék veled, mert én meg a fővárosi dzsumbujban élek. Itt aztán nyoma sincs a természetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!