Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kiesett a sünim, lehet valami...

Kiesett a sünim, lehet valami baja?

Figyelt kérdés

Nagyon megijedtem amikor, este felébresztett apa, hogy fogjam meg a sünim, mert este kiszökött. Körülbelül 1 métert, egy kicsivel többet zuhanhatott. Én úgy vettem észre nincs semmi baja, hisz az esés után, még volt kedve átvándorolni a kettővel arrébb lévő szobába.

Valami belső sérülése lehet?

És még lehetséges, hogy evet pár szem napraforgó magot, ami véletlen le volt hullajtva. Tudom, hogy olajos magvakat nem szabad ennie. Ettől a pár szemtől lehet baja?

2010. máj. 5. 18:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibáért: evett*
2010. máj. 5. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Miért van nálatok a süni? Nem szándékoztok szabadon engedni?

Ha figyelgeted, és semmi furcsát nem észlelsz a mozgásán és a táplálkozásán, akkor valószínű semmi baja. Szerintem a napraforgó magtól sem lesz baja, hiszen a természetben élő süni azt eszik, amit talál, és amit szeret.

2010. máj. 5. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem lett baja, mert a tüskéi megvédik eséskor. De ha egészséges, akkor inkább engedd szabadon, mert a sün védett állat.
2010. máj. 5. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:
A szabadba elpusztulna, ő hobbi sün, nem pedig csak úgy fogtuk és haza hoztuk.
2010. máj. 5. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem látod, hogy biceg, vagy megváltozott a viselkedése, akkor valószínűleg nincs semmi baja. Én ugyanígy voltam a hörcsögömmel egyik nap, kiszökött, és másfél mégert zuhant a padlóra. Éjszaka. Reggel vettem észre, hogy randalírozik a szobában, szétrágta a takarót is. Először megijedtem, hogy eltört valamije, vagy belső sérülése lehet, mert elég magasról ugrott ki. De aztán már eltelt 5 nap, és nincs baja. Sőt, azóta rendszeresen megkísérli a szökést, úgylátszik tetszett neki a nagy szabadság, de már raktam rácsot a terrárium tetejére, így már nem tud kiszökni. Szerintem te is rakj rá rácsot, mert a kis gazfickók megjegyzik ám az ilyet, és ha tetszett neki odakint, akkor lehet ő is ezután többször megfogja kísérelni a kiszökést.
2010. máj. 6. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!