Kínai (csíkos) törpehörcsögöt Miskolcon avagy környékén hol lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
Budapesten az Árkádban találtam, de az már nagyon messze lenne (tömegközlekedéssel) környéken megoldható lenne autóval haza hozni :)2017. jan. 6. 14:48
1/5 anonim válasza:
Magyarországon nincs tenyésztő csak rosszakró szaporító akit te is láttál. Nincs értelme támogatni őket
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezért nem találtam :( meg is magyarázza akkor a dolgokat... köszi a választ! :)
2017. jan. 6. 15:00
3/5 anonim válasza:
Nincs mit :) Még annyit ha tényleg szeretnél, meg nézheted, van-e a környező országokban. Bár ez rendkívül macerás lenne....
4/5 A kérdező kommentje:
Pár évvel ezelőtt volt egy aranyhörcsögöm, nagyon szerettem 3,5 éves koráig élt. Szívesen vennék még egyet, de a ketrec hiába nagy, eléggé sok minden van benne és neki már túl soknak tűnhet. (karácsonyra kaptam, előző ugyanis műanyag terrárium volt, de idővel csak elkopott. Szerencsére ez a ketrec teljesen hörcsög barát: nincsenek olyan illesztései, ahova beakadhatna a lába, szélesek a létrák, alagutakat először lezárom, hogy wc-re és kézhez szokjon, stb.) Emiatt gondolkozom törpehörcsögökön és amiket olvastam az lenne az "ideál" már ha lehet ilyet mondani. :D Maradok a Dzsungáriaiaknál (úristen, remélem jól írtam xD)
2017. jan. 6. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!