Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a hörcsögömmel?

Mi lehet a hörcsögömmel?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok tegnap óta nem eszik nem iszik a hörim a szemeit nem nyitja ki és csak gubbaszt egymagába a hasa vizes olyan mintha fel lenne puffadva ha kézbe veszem se csinál semmit szerintetek meg fog halni?:(((
2017. jan. 2. 09:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még él szegény de már nem nyitja ki a szemét és egy fecskendovel utazom hogy ne szakadjon ki de enni nem eszik a hasa mint egy lufi nem tudom mi baja lehet sokat simogatja.
2017. jan. 3. 11:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Itatom azt akartam írni bocs.
2017. jan. 3. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem hagynám, hogy szenvedjen, de te tudod.
2017. jan. 3. 12:10
 14/17 A kérdező kommentje:
En sem hagyom de megölni nem fogom Isten őriz.
2017. jan. 3. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Én megértem,hogy drága az orvos és nagyon kevés a fizetés..De csak lehetne egy kis tartalék pénze az embernek ilyen esetre.:(
2017. jan. 5. 14:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Már elment 2 napja szépen eltemettük a kertbe.:(((
2017. jan. 6. 10:50
 17/17 anonim ***** válasza:
En is azt mondom, havi 500 ft es mire oreg az allat, van penz dokira, ha mast nem, altatasra. ha alomra, kajara, stb. van penz, akkor orvosra is kellene lenni. de mondjuk nekem horim mikor daganatos lett, meg talyog, 30 ezerbe kerult, mert volt 2 műtét is, rengeteg gyogyszer. amugy max elaltattak volna, uis ilyenkor nem lehet mar megmenteni őket, nekem is csak egyszer sikerült, akkor is 2 honapot elt még. Lehet h penzt sem kert volna a doki, ha elmondod, h nem tudsz fizetni es altassa el, pici allat, keves cucc kell hozza. sztem megtette volna.
2017. jan. 7. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!