Aranyhörcsögnek melyik a legjobb fogkoptató?
Néztem ilyen répa és kukorica alakú fa fogkoptatót, van kőből is stb. Nálatok melyik vált be? :)
Köszönöm
A boltit általában nem használják.
Van pár dolog ami jó erre a célra:
- szalmából font fogkoptató
- széna
Illetve szeretik rágcsálni a fa tárgyakat is. :)
Bolti fogkoptató nem kell nekik, nem egészséges és nem is kopik tőle a foguk, csak üzleti fogás.
Egy friss faág, növények és széna sokkal jobban koptatja a fogat és egészséges legalább.
Utolsó, biztos, hogy nem attól kopott. A fogkoptató leőrölt porból készül. Kutatásokkal bizonyították, hogy baromira nem kopik tőle a foga, mivel szétporhad könnyen.
A növények (zöldségek is, de főleg a fűfélék) viszont igenis koptatják a fogat, ezek a legjobban. Meg a fák.
Én próbálkoztam több fajta boltival, de vagy nem használta, vagy 1 nap alatt eltüntette az egészet. Nem igazán váltak be,úgyhogy az összes berendezését kicseréltem fából készültre. Azóta azokat rágja ha kell neki. Szerintem sokkal természetesebb,ki tudja mi van a boltiakban..
A répa és a kukorica alakú,amit írsz,az fogyott el nálunk 1 nap alatt..Nagyon puha,kb körömmel is benyomható.Ne adj neki olyat szerintem, már én is megbántam,hogy ilyen szemetet raktam be neki anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!