Kinéztem egy nyúlketrecet, ami kétemeletes, de úgy, hogy nincs egybenyitva a két emelet. Fából van, AniOne márka, csak sajnos nem találom a pontos tipusát?
Szerintem sincs sok értelme.. egy nyuszinak min. 2 négyzetméter kell, ha napi több, mint 5 órát ki van engedve. Ha kevesebbet, még nagyobb hely. Ha többet, akkor is ez a minimum.. mivel társas lények és min. 2-t tartasz, ezért minimum 4 négyzetméter a ketrec.
Egy felelős gazdi nyúlketrece így néz ki:
Nagyon szomorú,hogy ezeket a vackokat képesek árulni nyúlketrec néven..Tudom miről beszélsz, de kb állatkínzás szerintem olyanban nyulat tartani.
Amit a 2. linkelt inkább hasonlót barkácsolj házilag.Olcsóbban kijössz és a nyuszika is jobban fogja magát érezni.
Már megtaláltam, de számomra szomorú, hogy egyikőtök sem képes megérteni a kérdésemet.
Fa alapanyagú ketrecről beszéltem/írtam, kétemeletes, de az emeletek között nincs kapcsolat.
Én sejtettem, melyikre gondolsz, mert tudtommal az AniOne egyetlen emeletes ketrece, ami nem nyílik egybe, az ez:
Tudom a pontos típust, de szándékosan nem írtam le, ahogy a többiek is direkt nem a konkrét kérdésre válaszoltak, mivel feltehetően azért szeretnéd, hogy nyuszit tarts benne. Arra viszont alkalmatlan, felesleges pénzkidobás.
Már írtam...megvan a ketrec, a nyuszik imádják.
Csak az lett volna a teendőtök hogy leírtok egy tipusszámot.
A további válaszokra nem tartok igényt.
Köszönöm megértéseteket.
(Megjegyezném: felfogtam a mondanivalótokat, így nem kell másnak is ugyanazt leírni ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!