Mi a véleményetek erről a hörcsöglakról? Nem rágná ki magát a hörcsög?
Ennél nagyobbat szeretnék, extrákkal ( homokfürdő, több ház stb) de az a fő aggodalmam az, hogy kirágja magát... Az amerikai videósok hörcsögei is szinte mind ilyenben vannak, meg talán ezt egyszerűbb takarítani, mint a bazinagy akváriumot. köszi a válaszokat!
Nem fogja magát kirágni,az biztos, itthon is sokan tartanak benne hörit. Sokkal jobb,mint a ketrec.
Viszont én inkább terrárium párti vagyok, jobban látni mit csinál bent és méretre is lehet készítettni. De a doboz is teljesen jó , meg hogy inger gazdagon fogod berendezni! :)
Én is nagy műanyag tárolódobozban tartom a törpehörcsögeimet. Kettő 78*56 cm alapterületű és 43 cm magas IKEA samla dobozban vannak (külön). Nagyon szeretem, mert olyan magas, hogy nem kell rá tető sem. Plusz jó ingergazdagon be lehet rendezni ezt a nagy teret (néha így is kicsinek találom).
10 éve tartó hörcsögöket. :)
köszi mindenkinek, két dobozt fogok venni, ilyennel szeretném összekötni:
Egy kifejlett aranyhörcsög beleférne? Nem szorulna be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!