Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek melyik a nekem...

Szerintetek melyik a nekem való állatka?

Figyelt kérdés

Olyan állatot keresnék, ami kisebb termetű (sajnos a kutya/macska nem jöhet szóba), és szereti ha simogatják, szeret hozzád bújni. Gondolkoztam a cukormókuson, de szerintem az túl vad, mégis csak egy mókusról van szó. Szóba került még a süni, de nem hiszem, hogy szereti ha simogatják. Ti milyen állatot ajánlotok?

(nyugalom, elegendő időm és pénzem is van, még egy kutyát is be tudnék vállalni, de a hely szűke miatt inkább egy kisebb termetű emlősön gondolkodom)

2016. dec. 19. 21:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
A tengerimalacot ajánlom. Szereti ha simogatják,és a miénk bújni is szeret. Nem visít hajnalban,ha megtanítod rá.(ez nem nehéz feladat.)
2016. dec. 20. 17:37
 12/12 anonim válasza:
törpehöri,tengerimalac(ok),törpemalacés hidd el van egy csomó ki törpesünim és szeretik a simgatod őket
2016. dec. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!