Nyuszisok! Hogyan barátkozzak össze egy fiú nyuszival?
Nagynénémékhez költöztem. A télikertben lakik kertiketrecben egy fiú nyuszi ami két éve még unokatesóm szobájában élt. A lány elköltözött külföldre, a nyúl azóta kint tengeti életét. A lány apja gondozza, eteti és tisztítja a ketrecet, ritkán kiengedi kicsit a kertbe. Ő meg meri fogni de csak vastag kesztyűben. Amúgy a lány jól tartotta sokat dédelgette, őt a mai napig felismeri a nyúl (még akkor is ha csak egy két napot tölt itt félévente)
Engem utál a nyúl. Sokat etetem mostanában, próbáltam megsimogatni de mindig megharap, odakap.
A lány apja mondta, hogy ne felülről próbáljam megsimogatni mert azt hiszi ragadozó közelít és védekezik... de másképp nem lehet. Tök türelmesen közelítem meg a kezemmel de mindig marni akar.
Most már kezdem sajnálni csórit mert elég magányos lehet. Szeretném majd én is párszor kiengedni de nem tudom megsimogatni sem, nem hogy megfogni. Ötletek?
Azt hiszem olyan 3-4 éves lehet és így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!