Mit tudnátok mondani a vadászgörényről?
Mennyi az ára egy vadászgörénynek?
Mit eszik?
Hogy kell egy vadászgörényt tartani?
Agresszív állat?
Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm.
Hmm beírtam a googleba, hogy vadászgörény, az első 5 link közül 1 wikipedia, 3 "vadászgörény klub" link a tartásáról, és egy háziállat.hu...
Kedves "angyal tiara" nem javaslom háziállat tartását, mert nem rendelkezel elegendő értelemmel hozzá, hogy biztosítsd számára a nyugodt és viszonylag boldog életet.
Egyes nem viccel, az első 5 link googlen arról szól, hogy hogy kell tartani, szaporítani, milyen betegségei lehetnek, mire kell odafigyelni a tartásánál.
Képi bizonyíték:
De gondolom ezeket mindet elolvasta a kedves kérdező, és úgy véli ő nem süllyed le holmi napszámosokhoz akik ezeket az állatokat tartják, a gyakorikérdéseken biztos többet tudnak róluk, mint a rájuk szakosodott klubban.
Szóval : Ha valaki tagja egy társaságnak akkor köteles válaszolni arról, nem pedig kritizálni egy értelmi fogyatékost, aki nem fogadja el a többévnyi tapasztalatot.
Ez egyre jobb kedves kérdező, még etess minket az értelmes hozzászólásaiddal, ahelyett hogy elolvasnád mit írnak az adott állatot tartók! Ezzel rengeteget elárulsz az értelmi képességeidről, hisztéria meg veszekedés megy, értelmes tájékozódás nem. :)
Hadd tegyem hozzá én is amit gondolok.
1. Van tematikus weboldal, pont azért hozták létre a görénytartók hogy kommunikáljanak egymással és összegezzék a tapasztalataikat, tanácsokkal lássák el az új hobbistát. Ezt kellene a kérdezőnek elolvasnia (vagy a háziállat.hu-t persze) ha valóban érdekelné a téma.
2. De nem érdekli. Leszarja a görénytartást, csak akart egy témát amit feldobhat hogy valaki beszéljen hozzá és legyen emberi kommunikáció a szánalmas trollnapjában.
3. Pont ezért rámutatni arra hogy van görénytartók klub weboldal és fórum nem használ, a kérdező leszarja a témát csak beszélgetni akar, hagyjátok békén.
Undorító,ha pukiznak elviselhetetlen utánuk a lakás,rosszak a saját kakájukban mászkálnak!!
Ha nem tudsz vele napi 2-3 órán át foglalkozni akkor a mocskok véresre harap stb....
Nekünk a párom hozott haza a 3 gyerek mellé egy nem kölyök görényt !!
Meg sem beszéltük!!Azon gondolkodom mivel tudnám kinyirni,de gondolkodom nagyon erősen mit tegyek vele !!
A napjaimat megkeseríti de nagyon !
A gyerekek előtt imádtam az állatokat de most mióta vannak állatot a közelükben nem tudok megtűrni!!
Már lespréztem parfümmel ,de semmi
Adtam neki antibiotikumot kicsit nyalogadta de még él
Ae
Segítenétek!!😢😢😢😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!