Dzsugánali törpe hörcsöm össze verekedett a másikal és a fehérnek vérzett a szeme fellet 1 kicsit nemtudom h megvakult-e nem latok rajta sebbet ugyan olyan mint a masik szeme hogy tudom megnézni hogy megvakult-e arra a szemére? Orvos nélkül?
Szia!
Nekem is van Dzsungáriai törpehörcsögöm. Én a te helyedbe elvinném állatorvoshoz. A hörcsögös könyvemben is az áll, hogy mindenképpen vidd el, mert meg is halhat. Unokatesómnak is van kettő, azok is összeverekedtek, és az egyiknek szintén vérzett a szeme. Ők nem vitték állatorvoshoz. Végül is külön tették őket. A vért lenyalta a höri magáról. ÁLLATORVOS!
Az a minimum hogy különrakod őket, mert ha nem, legközelebb pár nap múlva már temetheted.. ( ha ennyire összevesznek hogy véresre harapják egymást, akkor akár pár óra alatt kinyírhatják egymást..)
Ha véres a szeme, vagy kifojt akkor megvakulhatott, de ha teljesen rendben van, csak a szeme felett van a seb akkor emiatt nem kell aggódni.
Tedd külön várj vele, betadine-el kend be a sebét ha nincs annyira közel a szeméhez, és megfog gyógyulni doki nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!