Szerintetek nagyon fog haragudni?
Hát ezt neked meg anyukádnak kellene tudnod, ti ismeritek apádat a legjobban.
Miért nem engedi amúgy?
Azt is tudnod kell, hogy tengerimalacot egyedül nem tartunk, hanem legalább kettőt kell tartani, és nagy helyre van szükségük.
Én höris vagyok,szóval a malachoz nem értek.
Igen,ezt nektek kell mérlegelni. Én nagyon kiakadnék és hosszú büntetést adnék a gyerekemnek ha az engedélyem nélkül bármilyen állatot be mer hozni akár csak a telkünkre!! Az ő háza!
Nem tudom,tényleg büdösek-e,de biztos meg van az oka rá,hogy ezt mondta,ő ismer téged.
Mellesleg én ezért hatalmas patáliát csapnék
Azt nem tudom, megharagudna-e apád, valószínűleg igen, hiszen a háta mögött hoztatok meg egy fontos döntést.
Viszont ha ilyen alapvető dolgot nem tudsz, hogy a malac társas állat és minimum párban tartjuk, akkor ne vigyél haza malacot, légyszi. Először olvasd végig a tengerimalacokkal kapcsolatos honlapokat, fórumokat (tengerimalacok.hu, gemon.ro), mutasd meg a szüleidnek is ezeket, és ha ezen infók birtokában is szeretnétek/vállalhatónak tartjátok őket, akkor vegyél tenyésztőtől egy párt, vagy fogadj örökbe.
azért kell párban tartani, mert társas állat, szüksége van egy fajtársára különben depressziós lesz és idő előtt fog meghalni.
a rokonotok tengerimalaca meddig élt?
Ez elég nagy önzőség tőled, hogy te szeretnél egy tengerimalacot és csak ez érdekel. Az viszont nem érdekel, hogy a tengerimalacnak viszont úgy teljes az élete, úgy boldog, úgy érzi jól magát, ha van társa.
Úgy kell állatot tartani, hogy annak az állatnak megadjuk, amire igénye van. Nem játékszer!
én is azt javaslom,hogy olvass alaposan utána. még majdnem egy hónapod van a szülinapodig. sok időd van olvasgatni akkor.ha ilyen alap dolog újdonság neked,hogy párban kell tartani,akkor gondolom más téren is van még mit tanulnod.
egyébként fontos megjegyezni,hogyha állatot veszel magadhoz,akkor elsősorban az állat igényeit kell nézni,nem azt,hogy neked mi a jobb. lehet te neked könnyebb lenne egy malaccal boldogulnod,szorosabb kapcsolatot tudnál kialakítani vele. DE neki az lenne a legjobb,ha egy fajtársával lehetne mindig. soha nem fog tudni olyan kapcsolatot kialakítani egy emberrel,mint egy másik malaccal.+ nem is vagy mindig vele,suliba vagy stb.. mindenképp 2 azonos neműben gondolkozz. és olvasgass sokat ,nézz videókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!