Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen horit ajanlotok?

Milyen horit ajanlotok?

Figyelt kérdés
kisgyeŕeknek, ez lesz az elso horcsogunk. olyat szeretnenk ami baratagos, sokaig el.
2016. nov. 5. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szíriai aranyhörcsög ;)
2016. nov. 5. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden hörcsög faj 2 max. 3 évig él én vagy dzsungáriai törpehörcsögöt vagy szíriai aranyhörcsögöt ajánlok,ezek a legközvetlenebb és legbarátságosabb fajok.

FONTOS!!!

A kisállatkereskedések csak maguknak hajtják a pénzt,az állatokat szaporítják és kínozzák.

Lépj be a Facebookon a Hörcsög imádók :) nevű csoportba

2016. nov. 5. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Kisgyereknek talán jobb a szíriai aranyhörcsög, mert az nagyobb, mint a dzsungáriai törpe, így egyszerűbb kézben fogni. Tenyésztőtől vegyétek, a kereskedéseket messze kerüljétek el. A tenyésztőtől vett pockok szelídek, eleve kézhez vannak szoktatok, nem harapósak.

Menni idős gyereknek kellene?

Egyébként én is azt javaslom, hogy a Hörcsög imádók nevű Facebook csoportba lépj be, ott rengeteg tanácsot tudunk adni a tartással, etetéssel, felszerelésekkel kapcsolatban. :)

10 éve hörcsögtartó

2016. nov. 6. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:

gyerek mellé szerintem is aranyhörcsög.

az első pár napban ne nagyon piszkáljátok,szokja meg az új helyét. utána pedig óvatosan próbáljátok kézhez szoktatni. általában barátságosak, ha a gyerekek is türelmesek és óvatosan bánnak vele,akkor nem lesz baj:)

2016. nov. 6. 16:13
 5/5 anonim válasza:
dzsungit mert az kicsit idősebb korára is tud szelidülni
2016. nov. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!