Milyen horit ajanlotok?
Minden hörcsög faj 2 max. 3 évig él én vagy dzsungáriai törpehörcsögöt vagy szíriai aranyhörcsögöt ajánlok,ezek a legközvetlenebb és legbarátságosabb fajok.
FONTOS!!!
A kisállatkereskedések csak maguknak hajtják a pénzt,az állatokat szaporítják és kínozzák.
Lépj be a Facebookon a Hörcsög imádók :) nevű csoportba
Kisgyereknek talán jobb a szíriai aranyhörcsög, mert az nagyobb, mint a dzsungáriai törpe, így egyszerűbb kézben fogni. Tenyésztőtől vegyétek, a kereskedéseket messze kerüljétek el. A tenyésztőtől vett pockok szelídek, eleve kézhez vannak szoktatok, nem harapósak.
Menni idős gyereknek kellene?
Egyébként én is azt javaslom, hogy a Hörcsög imádók nevű Facebook csoportba lépj be, ott rengeteg tanácsot tudunk adni a tartással, etetéssel, felszerelésekkel kapcsolatban. :)
10 éve hörcsögtartó
gyerek mellé szerintem is aranyhörcsög.
az első pár napban ne nagyon piszkáljátok,szokja meg az új helyét. utána pedig óvatosan próbáljátok kézhez szoktatni. általában barátságosak, ha a gyerekek is türelmesek és óvatosan bánnak vele,akkor nem lesz baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!