Mit tegyek a görimmel napok óta olyan fura sokat alszik, enni is kevesebbet csak 3x, és kapkod a kezünk után?
5 hónapos még nem szelíd! és úgy szeretnénk már szeretgetni!!
De most mintha még furább lenne mert olyan kis sunyi hamis😑😕
Ugy fogom meg hogy a nyakát megfogom és mikor kiemeltem a ketrecből rendesen fogom és úgy simizem,de nagyon félek még tőle!!
Sajnos 4 hónaposan került hozzànk!!
Nem mondanám egy vadnak,de már 2x megharapott úgy hogy majd be... tam!!
Köszi túlélem!!
De sajnos hamis,az állat és ma mondta a párom hogy takarította és oda csípett a kezére!!
Régen volt görink de az édes cuki pofa volt !!
Mondtam a páromnak hogy nem kellett volna ilyen nagy görény!!
Az normális ha sokat alszik, télen eleve többet szoktak. Enyémek csak reggel vannak kint egy másfél órát és másznak vissza aludni. Este meg kiverni se lehet őket az ágyból. Ha alszik akkor ne piszkáld.
Takarítani meg akkor takarítsátok a ketrecét amikor nincs bent, így nem érzi majd betolakodónak.
Egyébként meg türelem, sok foglalkozás, ha harap akkor büntetés. És ne félj tőle, azt nagyon megérzi.
Ha jól emlékszem akkor említetted hogy fiú. Nem kezd még ivarzani? Leszálltak a golyói? Mert ivaréretten agresszívabbak a hímek.
9 nem vagy te normális !!!!😈😈😈😈
Hormonimplantátum????
Én nem kínzom az állatomat hol mi szarok beültetésével, majd februárban visszük ivartalaníttatni!!Atya úr isten ezt meg sem hallottam!!
Teljesen ellenzem ezt az inplantátum témát!!
Régen volt görényem ivartalanítva lett és kész semmi baja nem lett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!