Német hörcsögös, egeres csoportok?
Figyelt kérdés
Írnátok német hörcsögös illetve egeres csoportokat?
Előre is köszi!
#hörcsög #egér #Facebook #törpehörcsög #aranyhörcsög #Facebook csoport #szíriai aranyhörcsög #egeres csoport
2016. okt. 28. 15:11
1/4 anonim válasza:
nem szoktak külföldieket bevenni. én bent vagyok egyben, de elég németes hangzású a nevem.
nem szeretik a külföldieket mert széttrollkodták régen a csoportot , meg nem igazán tudnak németül. próbáltam barátnőmet hozzáadni többször ,de mindig elutasították az adminok :/
2/4 A kérdező kommentje:
Értem :|
Azért köszönöm.
2016. okt. 29. 08:57
3/4 anonim válasza:
Én Facebookon bent vagyok egy német, egy francia és egy angol hörcsögös csoportban is a magyarok mellett. Gond nélkül bevettek. A nevüket nem tudom fejből, de úgy találtam rá, hogy a hörcsög szót beírtam az adott nyelven a keresőbe.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. okt. 29. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!