Mekkora ketrec kell egy aranyhörinek?
nem elég.az emeletet meg felejtsd el. azon túl,hogy balesetveszélyes, nem praktiukus.
egy aranyhörinek 30cm átmérőjű kerék kell. emeletes ketrecbe esélytelen,hogy beférjen.
de minden tárgyből nagy méret kell neki(házikó,etető ,játékok stb). nem fogsz beférni ekkora alapterületen.
én minimum 80x40cm alapterületet ajánlok. és inkább terráriumot.sokkal jobban be lehet rendezni, mint egy ketrecet.
nekem 60x40es helyen törpém volt régen, de még az ő cuccai is szűkösen fértek be, pedig neki S-es ház kellett, 20 centis kerék stb..
Szerinted a tengerimalacok nem mozognak, nekik nem kell a helyigény? Ráadásul ketten vannak, tehát kétszer akkora a helyigényük+kettő kell minden felszerelésből.
Ha egyes hozzászólókon múlna az állattartás akkor senkinek nem lenne semmilyen állata. Rendben, köszönöm, megértettem és felfogtam, de erről ennyi a véleményem.
"ez a ketrecméret még mindig jobb, mint egy 40x30-as zug, nem? "
egyértelmű, hogy jobb. de mivel még meg sincs a höri, még lenne lehetőséged nagyobb helyet intézni neki. ha a ketrec megvan, hát cseréld el egy nagyobbra ráfizetéssel. ennyit megér szerintem.az egész életét abban fogja leélni kb. a 60x40ben a felszerelései elférnek szűkösen. de magának a hörcsögnek nem marad semmi hely,hogy kicsit ásson,rendezkedjen, sétáljon stb..
felőlem abban tartod amiben akarod, de én nagyobbat vennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!