Miben vigyem be a tengerimalacomat biosz szakkörre?
Elég hülye biosz tanárod van.
Minket inkább arra kértek (amikor általánosban bármiről lehetett előadást tartani), hogy NE vigyükbe semmiképpen az állatunkat.
Én nem vinném be, meg mondanám a tanárnak, hogy ne haragudjon, de nem teszem ki az állatomat a lehetséges megfázás veszélyének, és a stressznek, meg amúgy se tudom miben behozni. Vigyél képeket vagy valami, de az állatot inkább ne.
Szerintem se vidd be ilyen időben... Ha kint kellemesen meleg lenne, akkor egy hordozóban elvihetnéd, de ilyenkor csak akkor vidd ki a lakásból, ha állatorvoshoz kell menni, és lehetőleg azt is inkább fűtött kocsiban.
Vedd fel a telefonoddal videóra ahogy eszik, vagy játszik a többiekkel, és mutasd meg azt.
ne vidd be. mondd meg,hogy nem találtad a kisebb ketrecet.
tényleg hideg van, megfázhat. + stresszes neki. én semmilyen állatomat nem vittem be suliba soha. pedig tőlem is kérték, meg van mindenféle.de nem akartam,hogy bajuk legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!