Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miben vigyem be a tengerimalac...

Jazzmyn kérdése:

Miben vigyem be a tengerimalacomat biosz szakkörre?

Figyelt kérdés
Holnap lesz biosz szakköröm és a tanár megkért, hogy vigyem be a kopasz tengerimalacomat megmutatni a többieknek. A mostani ketrece túl nagy ahhoz, hogy elcipeljem a suliig, a kisebbik ketrecet pedig sehol sem találom. Szerintetek miben tudnám elvinni? Vagy elvigyem valahogy a nagy ketrecet?

2016. okt. 12. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vinném be. Egy tengerimalacnak alapjáraton is nagy stressz az utaztatás és az új környezet, de a kopaszok mint mindenre, erre is sokkal érzékenyebbek. Ráadásul már hideg is van, így a szállítás közben meg is fázhat. Szerintem tökéletesen elég, ha viszel pár fényképet. :)
2016. okt. 12. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég hülye biosz tanárod van.

Minket inkább arra kértek (amikor általánosban bármiről lehetett előadást tartani), hogy NE vigyükbe semmiképpen az állatunkat.

Én nem vinném be, meg mondanám a tanárnak, hogy ne haragudjon, de nem teszem ki az állatomat a lehetséges megfázás veszélyének, és a stressznek, meg amúgy se tudom miben behozni. Vigyél képeket vagy valami, de az állatot inkább ne.

2016. okt. 12. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se vidd be ilyen időben... Ha kint kellemesen meleg lenne, akkor egy hordozóban elvihetnéd, de ilyenkor csak akkor vidd ki a lakásból, ha állatorvoshoz kell menni, és lehetőleg azt is inkább fűtött kocsiban.

Vedd fel a telefonoddal videóra ahogy eszik, vagy játszik a többiekkel, és mutasd meg azt.

2016. okt. 12. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

ne vidd be. mondd meg,hogy nem találtad a kisebb ketrecet.

tényleg hideg van, megfázhat. + stresszes neki. én semmilyen állatomat nem vittem be suliba soha. pedig tőlem is kérték, meg van mindenféle.de nem akartam,hogy bajuk legyen

2016. okt. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!