Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim rosszul van mit tegyek?

A nyuszim rosszul van mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nyuszim tegnap meg teljesen jol volt ma meg nem reagal semmire csak fekszik es szaporan lelegzik tettem ele vizet tapot gyumit/zoldseget de semmi. Nagyon aggodom mert sose csinalt ilyet, allatorvoshoz nincs lehetosegunk elvinni de tudtok javasolni valamit mit tegyek/adjak neki?:( kerlek irjatok minel hamarabb😢

2016. okt. 12. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szegény a családja akkor nem kell állatot tartani.
2016. okt. 12. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Van aki olyan szegény, hogy még a saját gyógyszerére sem telik neki, de akkor nem szabad állatot tartani.
2016. okt. 12. 15:00
 13/18 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok es jelenleg egyik szulom sincs itthon. Az allatorvos pedig messze van. Raadasul en is megfaztam. Nemtudom elvinni a nyuszimat de ez egyebkent senkire nem tartozik hogy miert nem. Vallalok felelosseget erte eddig semmi gondja nem volt mert rendesen gondozzuk. Sajnos szereteten tapon szenan es ivovizen kivul semmivel nemtudok neki jelen pillanatban szolgalni nagyon sajnalom ha valaki a sziven viseli az allat sorsat de higyjek el en is szeretem es ha tudnam elvinnem. De koszonom annak aki nem tamadott le es probalt segiteni :) jelentkezem ha jobban van:(
2016. okt. 12. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid hazaértek irány az orvos, 8-ig nyitva van sok állatorvos.
2016. okt. 12. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vidd orvoshoz, vagy kezdd el keresni a sír helyét, mert reggelre el is pusztulhat.
2016. okt. 12. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
ha tényleg felfuvódás akkor 1 rész 10%os ecet 20 rész víz próbáld meg vagy salvus gyógyvizet itass vele.
2016. okt. 12. 20:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Halló,mi van a nyuszival..?
2016. okt. 13. 13:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Hú, jó rég volt már, amúgy él és virul másnapra teljesen jól lett 😊🐰
2016. nov. 21. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!