Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hány hónapos korától mehet át...

Hány hónapos korától mehet át a ketrecbe egy höri?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 12 hetes dzsungim. Jelenleg egy műanyag dobozban él (külföldön sokan tartják így). Mikor elhoztam, 4 hetes volt és első éjszaka kiszökött a ketrecéből... 2 napig hajkurásztuk... (Erre senki sem figyelmeztetett) Mikor tehetem vissza az eredeti helyére? Mikortól nem fér át az 1cm-s rácstávolságú rácson? Csak mert a ketrec 50cm x 80cm hosszú a doboz meg elég kicsi, kb 30cm x 40cm, ami tudom kínzás, de hirtelen nem tudtam hova tenni. Szeretném visszaköltöttetni az eredeti lakhelyére, ahol van kereke (elmúlt 3 hónapos) meg nagyobb területe, de félek, hogy megint kiszökik.

2016. okt. 6. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Maximum 0,7 cm legyen a rácstáv :)

Át teheted,örülni fog neki:)

Ha nagy a rácstávolság,akkor Menj be egy barkács szaküzletbe,és kérj ilyen "hálót". Egy ilyen fém hálót. Azzal le tudod borítani,úgy,hogy ne szökjön ki.

Még annyit,hogy otthon is sokan tartják dobozban,de az a minimum méret,60•40 cm.

A ketrecben jobb dolga van nálad:)

2016. okt. 7. 07:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Hétvégte szoktam újraalmozni. Akkor megpróbálom! Ez a háló jó ötlet! Még nem is hallottam ilyesmiről. Mindenképp veszek, ha átfér! Köszi a tippet!
2016. okt. 7. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:

nem ajánlom a ketrecet, de mivel nagyobb helye lenne, mindenképp tedd be a ketrecbe.

próbáld elcserélni egy hasonló méretű terráriumra vagy műanyag dobozra. az ikeaban ekkora doboz(80x60cm) kb 5-6 ezerért is kapható.szóval nem nagy összeg.

addig vond be a ketrecet,ahogy az első írta. az 1 cm-en elvileg nem fér át, gyakorlatilag úgy átpréselik magukat a kis lyukon,hogy nem hisz az ember a szemének:D

2016. okt. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!