A patkány maga meg a kakája ugye nem terjeszt betegséget?
Párom hozott 2 patkányt a lakásba,amit megbeszéltünk ugyan de 3 gyerek mellé nem örültem akkor sem!
Most attól félek hogy valamilyen betegséget kaphatnak el a gyerekek!!
Nagyon féltrm őket!!
Előte mondom nem csatornapatkányok,tenyésztőtől vette a párom!!
Tart esetleg más is patit?
Istenem...-.- a patkány az egyik legtisztább állat, semmit nem terjeszt. Gyerekkorom óta vannak patkányaim, az ágyamon alszanak, sosem kaptam el semmit. Gondolom az alom pucolva lesz, a gyerekek meg nem eszik meg a patkánysz@rt, szóval nincs semmi gáz.
Amúgy nagyon értelmesek ès könnyen taníthatók, úgyogy megéri velük sokat foglalkozni. :)
Nagyon szépen köszönöm !
Akkor megynyugodtam!!
Ninscenek oltva de a felmenőik szinte garantáltan voltak kezelve antibiotikummal szóval nem kell félni.
Hajlamosak betegségekre nem is kicsit de ezek nem tudnak átterjedni se emberre se más patkányra, pl fülgyulladás, daganatok a gyakoriak.
A kajája főleg nem terjeszt, képzeld el mekkora botrány lenne belőle ha a bolti táp fertőző lenne :D
Nyugi tudok olyat akinek a kisgyereke patkányokkal játszik, valahol terápiás állatnak használják őket, ha nyugodtabb a pati (van olyan akit nem raknék gyerek mellé mert félős) és "nyúzhatóbb" fajta semmi gond nincs kettejük között, én jobban félteném a patkányt mint gyereket (kiskoromban úgyis mindent a szánkba vettünk, fű, homok, koszos kéz, mégis élek :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!