Törpehörik alá lehet forgács helyett fürdőszoba szőnyeget vagy anyagot rakni?
ne rakj alájuk anyagot. a hörcsögök nagyon szeretnek ásni. tény,hogy a forgácsban sok káros anyag lehet, de legalább az ásás igényüket ki tudják elégíteni. 10-20 centi forgács simán mehet nekik. és szeretik,használják. szóval én nem fosztanám meg őket ettől. már pedig ha szőnyeget raksz be,akkor nem fog tudni ásni.
és igen, a törpék nem tarhatók párban.
És hogyan takarítanád?
Oda végzik a dolgukat.
Csak és kizárólag a robikat lehet együtt tartani, de szigorúan azonos neműeket!
A szőnyeges dolog marhaság, forgácsot vagy papíralmot tegyél alájuk.
Nekem is van hörim, tudom, hogy egy helyre végzi a dolgát mindig. De ha a szőnyegnek csak az egyik sarka olyan, azt is ki kell tisztítani :)
Szerintem semmiképp se tegyél alá szőnyeget. Erre vannak kitalálva az almok.
Ha nem akarsz forgácsot vehetsz
-papíralmot (a hásikészítésű ált. rosszabb mint a bolti)
-pellet almot.
Fürdőszoba szőnyeg nem jó. A többiek már megindokolták.
Csak és kizárólag a Robi tartható együtt,és akkor is csak az AZONOS neműek!!!
Kell nekik egy 60•30-as hely (minimum) rengeteg tereptárgyal.
Olvasgass Robi tenyésztők oldalát (pl. Karfiolhamsters.hu)
És annak alapján tarts állatot! Tenyésztőtől vegyél!
A kereskedésben soha ne halgass senkire,ne vegy él semmit!!!
Tudom ajánlani a Facebookon a hörcsög imádók :) nevű csoportot.
A forgács jobb.
Ha több Robit akarsz tartani, akkor viszont van pár szabály a ketrec berendezését illetően:
- az emelet nem szerencsés, mert a feljáró vitaforrás lehet
- kettő kell minden alapfelszerelésből, szintén azért, hogy ne legyen vita miatta (akkor is, ha jóformán mindig hajlandóak megosztozni az egyiken): két ház, két itató, két kerék, ha etetőtálat használsz, abból is kettő (vagy szétszórtan teszed be az ételt)
Ami a Robikat illeti, egynemű alomtestvéreket válassz, de így is készülj fel arra, hogy szét tudd őket választani, ha muszáj - mivel ez a ketrec jó méret, akár azzal, hogy egy stabil elválasztófalat be tudj tenni, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!