Milyen ketrecben jó a süninek? Bővebben lent.
Ez a ketrec hörinek is kicsi. Tudom jól,mert höris vagyok.
Igen,ahogy előttem írták minimum 100•50 cm-s alapterületű ketrec/terra kell neki. Pontosan, a kereskedésben soha ne hallgass senkire! Ne onnan vegyél sünit,hanem tenyésztőtől!
mindenképpen tenyésztőtől vedd a sünit. nem drágább,vagy max pár ezerrel,ami egy husz ezres tételnél nem annyira lényeg szerintem. de tenyésztőtől kapsz segítséget és meg is tudod vásárolni tőle a felszereléseket akár.
minimum 100x50cm alapterület. de én a ketrecet amúgy nem ajánlom,mert fel tudnak mászni rajta a sünik és egyrészt beleakad a lábuk és eltörhet,másrészt leeshet mászás közben ami akár végzetes is lehet. felvilágosultabb gazdik nem tartják ketrecben. vegyél egy jó nagy terráriumot inkább. ha felül nyitott,akkor jól szellőzik.és biztonságos.
a linkelt ketrecet remélem nem gondoltad komolyan. ha igen,akkor te még nem láttál felnőtt sünit. kb a felét elfoglalná a ketrecnek. + nem férnének be a tárgyai..
olvasgass alaposan utána szerintem,főleg tenyésztők oldalán!! addig ne vegyél semmit,mert felesleges pénzkidobás lenne.
amiért ennyire nem vagy képben,szerintem könyvet sem lenne hülyeség elolvasnod a tartásról.szintén tenyésztők oldalán megtalálhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!