Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A degum lesoványodott és a...

A degum lesoványodott és a nemi szerve vérzik. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap anyummal játszottunk Molly-val(a degummal) és éreztük hogy lesoványodott és a nemi szerve is vérzik.

Nagyon félek hogy őt is elvesztem.

Kérlek segítsetek

2010. ápr. 21. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen vidd orvoshoz! Nem volt még degum, de az orvos biztos meg tudja mondani, mi baja.
2010. ápr. 21. 18:36
 2/12 anonim válasza:
vidd el állatorvoshoz minénél előbb!! remélem h nincs nagy baja és rendbe jön:(
2010. ápr. 21. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Biztos sokat maszturbál.
2010. ápr. 21. 19:06
 4/12 anonim válasza:

menstruál.

Ernő

2010. ápr. 21. 23:09
 5/12 P.Vik ***** válasza:
kérdés volt-e nemi kapcsolata?:D...gondolom a Mollybol hogy lány...adtál-e neki zellert, mert a zeller vetéléshez vezet...milyen kajával eteted?Mit kapott mostanában enni?Sok mindentől lehet...gubbaszt is?8 éve tartok degukat és ez előfordul...de igy a semmiböl elég nehéz kitalálni....és minél elöbb lássa egy állat orvos...ha a doki esetleg azt mondja nem ért hozzá, akkor mond meg neki, hogy kezelje ugy mint egy csincsillát....csak értelem szerüen kevesebb gyogyszerrel:D
2010. ápr. 22. 09:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem volt nemi kapcsolata mivel egyedül van mostanság. Volt neki párja de az is elment. És ő is el fog. már látom hogy eggyensúlya is elment. köszike a tanácsokat :)
2010. ápr. 23. 06:16
 7/12 P.Vik ***** válasza:

ha voltál vele orvosnál akkor légyszives írd meg hogy mit mondott, mert kíváncsi vagyok....ebböl is tanul az ember....amugy tegnap olvastam egy hasonló esetet és valószínű hogy mérgezés, amivel az a gond hogy szinte lehetetlen megálapítani honnan jött elő a mérgező anyag....cserélj forgácsot, kaját, vizet...fertőtlenits mindent és azonnal vidd a kismanót orvoshoz, hátha meg tudja még menteni....de elöbb telefonálj, nehogy potyára cipeld és tedd ki az utazás megrázkodtatásának, kérdezd meg mindenképpen a dokit, hogy deguval tudna-e foglalkozni.Ha nem, akkor adok egy linket ahol meg tudod nézni a bal oldali sávban egy-két állatorvos telefonszámát és lehet hogy telefonon is tudnak segíteni valamennyit.

Sok puszi a kismanónak és gyógyuljon meg!

Várom, hogy mit mond az orvos!

Szia

Viki

[link]

2010. ápr. 23. 11:41
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
van degu temető
2010. ápr. 23. 14:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves Viki.

A Degumat már nem tudom elvinni állatorvoshoz.

Még kb bírja 1 óráig és vége :'((((((((((((((((((((((((((((

2010. ápr. 23. 16:54
 10/12 P.Vik ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen könnyen feladod:(...

Viki

2010. ápr. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!