A degum lesoványodott és a nemi szerve vérzik. Mi lehet a baja?
Valamelyik nap anyummal játszottunk Molly-val(a degummal) és éreztük hogy lesoványodott és a nemi szerve is vérzik.
Nagyon félek hogy őt is elvesztem.
Kérlek segítsetek
ha voltál vele orvosnál akkor légyszives írd meg hogy mit mondott, mert kíváncsi vagyok....ebböl is tanul az ember....amugy tegnap olvastam egy hasonló esetet és valószínű hogy mérgezés, amivel az a gond hogy szinte lehetetlen megálapítani honnan jött elő a mérgező anyag....cserélj forgácsot, kaját, vizet...fertőtlenits mindent és azonnal vidd a kismanót orvoshoz, hátha meg tudja még menteni....de elöbb telefonálj, nehogy potyára cipeld és tedd ki az utazás megrázkodtatásának, kérdezd meg mindenképpen a dokit, hogy deguval tudna-e foglalkozni.Ha nem, akkor adok egy linket ahol meg tudod nézni a bal oldali sávban egy-két állatorvos telefonszámát és lehet hogy telefonon is tudnak segíteni valamennyit.
Sok puszi a kismanónak és gyógyuljon meg!
Várom, hogy mit mond az orvos!
Szia
Viki
Kedves Viki.
A Degumat már nem tudom elvinni állatorvoshoz.
Még kb bírja 1 óráig és vége :'((((((((((((((((((((((((((((
Sajnálom, hogy ilyen könnyen feladod:(...
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!