Epresvotka kérdése:
A hörcsögöm már két éves is elmúlt és sokat alszanak meg belassultak egy kicsit meg sokat isznak.. Ez mit jelent betegek vagy halálukon vannak vagy mi?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 09:37
1/6 anonim válasza:
Sajnos esélyes, hogy a halálukon vannak. Ha jól tudom, nagyjából ennyi az élettartamuk.
2/6 anonim válasza:
Öregek
A HÖRCSÖGÖKET TILOS EGYÜTT TARTANI! MAGÁNYOS ÁLLATOK! AKÁR HALÁLOS HARC IS LEHET BELŐLE!!! VEDD ŐKET KÜLÖN!!!
3/6 anonim válasza:
2# nem írta a kérdező,hogy együtt tartja őket. nekem is több hörcsögöm van, mégsem egy helyen:)
kérdező: elképzelhető,hogy az öregség miatt alszik sokat és lassabb. sajnos 2-3 év az átlag életkoruk .
4/6 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti együtt vannak :/
De eddig még nem bántották egymást.
2016. aug. 31. 13:26
5/6 anonim válasza:
Bármikor megtörténhet! Nem jó nekik együtt
6/6 anonim válasza:
legközelebb ha lesz hörcsögöd akkor csakis egyet vegyél, vagy külön helyen legyenek,ha kettőt veszel.
elvileg előfordulhat,hogy nem verekednek,hogyha együtt vannak születésüktől fogva. de ritka, én rengeteg verekedő hörcsögöt láttam már(kereskedésben meg ismerősöknél). meg is ölhetik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!