Miért kalapál a hörcsögöm?
3# igazad van, de kicsit túlzásnak érzem,hogy minden kérdésnél kiabálnod kell(caps lock..)
éjszaka akítvak a hörik amúgy, ilyenkor tesznek vesznek, átpakolják a helyüket,ásnak,kerekeznek stb. hanggal jár. nekem van,hogy a falhoz verik a táljukat. ez is kalapáláshoz hasonlít.
és valóban szedd szét őket,hogyha együtt tartod őket.
Látom értesz hozzá
Ajánlom a Hörcsög imádók :) nevű csoportot a Facebookon. Ott elmagyaráznak neked mindent,segítenek
UI.: Kiabálás? 😂 XD
Ne haragudj, de ez valami törvény, hogy tilos? Kb 10 éve folyamatosan van hörcsögöm, és soha nem volt még külön tartva hörcsög nálam. És soha nem volt sem verekedés. Néha 1-2 civakodás előfordult, de soha soha nem volt VEREKEDÉS. Mondják itt sokan, hogy jajj nem szabad őket együtt tartani, de kérdem én, akkor 10 év alatt, miért nem volt még halálos verekedés a hörcsögeim között? Én a tapasztalatra építem véleményem, és verekedős tapasztalatom még nincs.
Jelenleg két lányt tartok egyébként, azért vettem így, mert nem szeretném, ha szaporodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!