Szeretnék még egy nyuszikát az enyém mellé mert nagyon
búbánatos de a szüleim nem engedik. Mit tegyek?
1/11 anonim válasza:
Talán ha elviszed állatorvoshoz, szakembernek jobban hisznek majd, így nem unatkozna a nyuszid.
2016. aug. 30. 11:12
2/11 A kérdező kommentje:
jó akkor ez lesz
Valakinek még valami ötlet?
Szia! Én úgy tudom, hogy a nyulaknak nem kifejezetten van szükségük társaságra,jól megvannak magukban :) Nekem is van egy Holland törpenyulam, és direkt azért választottam mert nem olyan nagyigényű és tökre elvan magában.Lehet hogy csak kicsit unatkozik. Javaslom hogy Engedd ki egy kicsit a ketrecéből futkosni, persze felügyelettel :) De ha mindenképp szeretnél még egy nyuszit akkor szerintem mutasd meg a szüleidnek hogy milyen jol gondjat viseled az állatoknak! Sok szerencsét hozzá :)
2016. aug. 30. 11:13
4/11 A kérdező kommentje:
minden nyúl társas lény
amugy az enyémen látszik hogy hiányzanak a társai mert még amikor megjött ha kiengedtem pattogott ugrált meg minden most meg búskomoran kiballag azt visszaballag
első körben értesd meg velük,hogy nekik semmiféle plusz teherrel nem járna, hiszen te gondoznád a másikat is.
ha hiába győzködöd őket ,nem engedik meg,akkor vigyél haza egy másik nyulat. 3 napig lehet haragudni fognak rád, de utána senkit nem fog érdekelni kb. ha már hazavitted úgysem mondják,hogy vidd vissza, főleg ha azt mondod megmentetted valahonnan,nincs hova visszavinni. + hátha ők is látják,hogy jobb nekik,ha legalább ketten vannak.
de akár cikkeket is mutogathatsz nekik,ami erről szól. ha idegesítően minden nap erről beszélsz nekik,szerintem beadják a derekukat. vagy ha lesz valami alkalom mostanában(Szülinap,névnap) kérd ezt ajándékba.:)
2016. aug. 30. 11:52
Bizony kell neki fajtárs. Mondd el a szüleidnek, hogy így boldogtalan és minden jobb lenne egy társsal. Mondd meg nekik, hogy a nyuszi hosszútávon agresszívvá válhat vagy akár bedepizhet társ nélkül. mert valóban így van. Társ mellett egyébként kevesebb a gond vele, kevesebb foglalkozást igényelnek és lefoglalja magát a társával, nem pedig a tárgyak megrágásával és egyebekkel. Plusz te felelnél értük, anyukádéknak semmi dolguk nem lenne.
2016. aug. 30. 12:32
#5 ez nem így megy.Eleve a NORMÁLIS tenyészetekben nem adnak el gyereknek nyulat.És nem hiszem hogy van rá pénze.Arról nem beszélve hogy nem vihet be a házba egy nyulat a szülei engedélye nélkül.Ne adj ilyen h*lye tanácsokat.Kèrdező, igen jó ötlet az állatorvos.Én még azt javasolnám hogy mutasd meg hogy mennyire szereted a nyuszid.Meg esetleg válalj be egy kis házimukát vagy segíts otthon valamiben.Hátha ezzel jópontokat tudsz szerezni.
2016. aug. 30. 18:40
Több ismerősöm gyereke vitt már haza állatot engedély nélkül.Nem tört ki a harmadik világháború miatta , a szülők idővel belenyugodtak.Nem a legjobb megoldás, de ha nem lehet őket meggyőzni,attól még kell a nyúlnak a fajtárs.Ne a szülők hülyesége miatt szenvedjen az állat
2016. aug. 31. 08:47
9/11 A kérdező kommentje:
dee sajnos télleg nincsen rá pénzem
Rengeteg nyuszi van ingyen..
2016. aug. 31. 22:20
Kapcsolódó kérdések: