Mit csináljak hogy ne unatkozzon a törpenyulam?
és hogyan szoktassam őket össze?
Meg nem férnének el a kis ketrecben
Erre akkor kellett volna gondolni, mikor nyuszit vettél. A nyulaknak fajtárs kell és nyulanként 2 m2. Egy nyúlketrec így néz ki:
Az, hogy nem fér el, kifogás. A szoba egy részét is el lehet keríteni és nyúlbiztossá tenni.
Egyedül nem érzi jól magát, főleg nem ketrecbe zárva. Nem véletlen tiltja törvény a jobb országokban a nyulak egyedül tartását.
na te lángész honnan a p*csából vegyek egy ilyet és hova rakjam???
Az egész szobában csak a nyúl él?És én hol aludjak?Szerinted a tenyésztőknél is ilyenbe vannak a nyulak?Áh persze!!
Neked egyáltalán van nyulad?Ha van neked is ilyenben van?Vagy nincs és ugy dumálsz?
Annyira szeretem az ilyen okskákat akiknek nincsen egyáltalán nyula
Igen, van 3 nyulam (korábban is voltak) és 10 m2-es a ketrecük. Még ez is kicsi, mellé több órát ki kell őket engedni.
Ilyen ketreceket egyébként olcsóbban építhetsz, mintha vennél egy 100x50-eset. Vagy ha ketrecelemeket veszel készen, az drága, de kapható az állatos boltokban.
A tenyésztőkre nem kell alapozni, hiszen ők tenyésztők. Náluk nem az a cél, hogy boldogan és jól éljenek a nyulak. De te hobbiból tartod, úgyhogy gondolom ezt szeretnéd. legalábbis illene családtagként kezelni és együtt élni vele. Ha nincs hely egy ketrecre, akkor egy szobában egyszerűen el lehet zárni a veszélyes dolgokat (pl. kábelek) és ott élhetnek szabadon. Sokan tartják így őket. Szobatiszták (többnyire.. ha nem, akkor ivartalanítani kell, meg más okból is célszerű).
Jól mondja az utolsó.. nekem 4 m2-es a két nyuszim ketrece és 4000 Ft volt megépíteni. A benne lévő bolti ketrecet használják wc-nek, az meg 12.000 Ft volt.... szóval el lehet gondolkozni. A barátnőm vett zoopluson rácsokat és a fele szobáját elkerítette és ott vannak szabadon a nyuszijai, ahol csak a szekrény meg ágy van és nem tud kárt tenni bennük semmi mneg ők sem semmiben.
Ezt amúgy olvasd el:
Meg itt találsze gy csomó ketrecötletet az albumokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!