Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy oldjam meg a szállításuka...

Hogy oldjam meg a szállításukat? (tengerimalacok)

Figyelt kérdés

Van most 5, de vszínű egyet elajándékozunk, thát lesz 4 malacunk. (2 fiú, 2 lány, párosodott a "két fiú malacom", és így lett 5)

Nyáron megyünk Balatonra, és vinnénk őket is, mert ott van kert is, és itthon nem tudnánk megoldani a gondoskodásukat. Mivel kocsival megyünk, 5en, lesz egy csomó cucc, meg ugye a malackák felszerelései, és két ketrec is, nem hiszem hogy beférnénka kocsiba:S Ráadásul egy kocsin belül szerintem érezni fogják a fiúk a lányok szagát, és lehet, hogy beindulnak majd. Hogyan oldhatnám meg, hogy levigyem őket, de 1. mibe? 2. hol (kocsin belül)?

2010. ápr. 20. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! nekünk is volt malacunk, és vittük nyaralni őket balatonra, lehet venni állatszállító dobozt, vagy egy olyan műanyag dobozt, ami nem teljesen zárt, vizet kell nekik betenni, mert ugye meleg lesz, én mindig fogtam a kezembe a dobozt, soha semmi baja nem lett:D
2010. ápr. 20. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
1. van speckó tengerimalac tartó dobozka, vagy csak simán a ketrecükbe 2. öledbe..
2010. ápr. 20. 20:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!erre én is gondoltam, csak nem tudom, hogy a fiúk nem fogják-e érezni a lányok szagát? Nem szeretném ha verekednének.

NA meg a ketrec is elég nagy, nem tudom hogy férne be a kocsiba 2 ketrec. Esetleg erre ötlet?

2010. ápr. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!