Hogy oldjam meg a szállításukat? (tengerimalacok)
Van most 5, de vszínű egyet elajándékozunk, thát lesz 4 malacunk. (2 fiú, 2 lány, párosodott a "két fiú malacom", és így lett 5)
Nyáron megyünk Balatonra, és vinnénk őket is, mert ott van kert is, és itthon nem tudnánk megoldani a gondoskodásukat. Mivel kocsival megyünk, 5en, lesz egy csomó cucc, meg ugye a malackák felszerelései, és két ketrec is, nem hiszem hogy beférnénka kocsiba:S Ráadásul egy kocsin belül szerintem érezni fogják a fiúk a lányok szagát, és lehet, hogy beindulnak majd. Hogyan oldhatnám meg, hogy levigyem őket, de 1. mibe? 2. hol (kocsin belül)?
Köszönöm szépen!erre én is gondoltam, csak nem tudom, hogy a fiúk nem fogják-e érezni a lányok szagát? Nem szeretném ha verekednének.
NA meg a ketrec is elég nagy, nem tudom hogy férne be a kocsiba 2 ketrec. Esetleg erre ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!