69x37x45cm-es ketrec elég egy színes törpenyúlnak?
Persze, hogy nem...
Egyrészt egy nyulat nem tartunk, hanem minimum 2-t, másrészt több négyzetméteres ketrec (vagy elkerített rész) kell nekik.
nem. viccnek is rossz.
nyulat párban tartunk.
ha ragaszkodsz a ketrechez,akkor a legnagyobbat vedd meg.pl fressnapfban 160 cm hosszút is láttam egyszer. de én a helyedben házilag lekerítenék egy nagyobb részt nekik. olcsóbb és kevésbé börtönszerű szerintem.
[link] pl ez. és emellé több óra kiengedés a lakásban.. ha boldog életet szeretnél nekik:)
a te méreted max szállításra lehet jó
Az enyémeknek 8 m2 a ketrecük és még az is kicsi...
Nyuszikat párban érdemes tartani, mert egyedül nem tudnak teljes, boldog életet élni, bárki bármit is mond. Nyulanként pedig 2 m2 a minimum, ha naponta legalább 6 órát ki vannak engedve egy nagyobb területre. Ha ennél kevesebbet lehetnek szabadon, akkor nagyobb hely kell, viszont 2 m2-nél kisebb helyre soha ne zárd be őket, akkor sem, ha csak napi 2-3 órát töltenének ott. Arra a 2-3 órára is kell hely mozogni, azt pedig nem tudják megtenni 2 m2-nél kisebb helyen. legalábbis nem rendesen. Az, hogy kettőt tud ugrani, nem mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!