Ez jó lenne, vagy mégis inkább terrárium?
Még tegnap feltettem egy kérdést, hogy mekkora terrárium lenne jó egy szíriai aranyhörcsögnek és volt egy válaszoló, aki azt írta, hogy ne tegyem terráriumba, mert nem szellőzik jól és könnyen ki tud belőle szökni és megmutatta ezt a ketrecet,:
amit összekötött egy alagút segítségével egy másik kisebb ketreccel:
és ebben lakik a szíriai aranyhörcsöge.
Az lenne még a kérdésem, hogy az 1. ketrec jó magába is, vagy mindenképpen kombináljam a 2-kal?
Bocsi, ha hosszú lett, sürgős! Előre is köszi a válaszokat :)
Szia!
Az első magában kicsi. Viszonyítva:
Az én törpehörcsögöm nagyobb helyen lakik.
Ha nincs nagyon helyed, akkor a második magában tökéletes. Kombinálva a kettő,pedig,fenomenális 😉
Amúgy ajánlom a Hörcsög Imádók:)
* facebookos csoportot.
Nagyon sok hasznos infót szívhatsz magadba.
(bocs telóról írok. S..r és leharapja a végét)
az első kicsi,a második jó lenne,de az meg alacsony, nem férne be egy normális kerék sem.
+ szerintem drága is lenne és felesleges két ketrecet venni,amik közül egyik sem jó.
én a helyedben vennék egy nagyobb nyulaknak való ketrecet.ezt hálóval bevonod és kész a höri ketrec.
de terráriumban is jó szerintem... sőt, én inkább a terráriumot preferálom ,több előnye van.
és szellőzik,ha felül nem lesz fölötte polc!
és pont hogy terrárium a szökésbiztos! a tetejét le lehet fedni ráccsal,de általában az sem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!