Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ez jó lenne, vagy mégis...

Ez jó lenne, vagy mégis inkább terrárium?

Figyelt kérdés

Még tegnap feltettem egy kérdést, hogy mekkora terrárium lenne jó egy szíriai aranyhörcsögnek és volt egy válaszoló, aki azt írta, hogy ne tegyem terráriumba, mert nem szellőzik jól és könnyen ki tud belőle szökni és megmutatta ezt a ketrecet,:

[link]

amit összekötött egy alagút segítségével egy másik kisebb ketreccel:

[link]

és ebben lakik a szíriai aranyhörcsöge.

Az lenne még a kérdésem, hogy az 1. ketrec jó magába is, vagy mindenképpen kombináljam a 2-kal?

Bocsi, ha hosszú lett, sürgős! Előre is köszi a válaszokat :)

2016. aug. 24. 07:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első önmagában elég kicsinek tűnik, szerintem mindenképpen kombináld a kettőt. A barátnőm hörcsögének volt ilyen kombinált ketrece, ő nagyon szerette.
2016. aug. 24. 08:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld pacsi :) jöhetnek még válaszok :D
2016. aug. 24. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Kicsi, mindenképp kombináld a kettőt, úgy jó lesz a méret. De egyébként a ketrec ezer okból rosszabb, mint egy terárriumféle, ezért é maradnék annál a helyedben. Megfelelő helyre elhelyezve tökéletesen szellőzik, sőt legalább nem kap huzatot.
2016. aug. 24. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első magában kicsi. Viszonyítva:

Az én törpehörcsögöm nagyobb helyen lakik.

Ha nincs nagyon helyed, akkor a második magában tökéletes. Kombinálva a kettő,pedig,fenomenális 😉

Amúgy ajánlom a Hörcsög Imádók:)

2016. aug. 24. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:

* facebookos csoportot.

Nagyon sok hasznos infót szívhatsz magadba.

(bocs telóról írok. S..r és leharapja a végét)

2016. aug. 24. 09:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Már bejelentkeztem köszi a tippet és a választ is :)
2016. aug. 24. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:

az első kicsi,a második jó lenne,de az meg alacsony, nem férne be egy normális kerék sem.

+ szerintem drága is lenne és felesleges két ketrecet venni,amik közül egyik sem jó.

én a helyedben vennék egy nagyobb nyulaknak való ketrecet.ezt hálóval bevonod és kész a höri ketrec.

de terráriumban is jó szerintem... sőt, én inkább a terráriumot preferálom ,több előnye van.

és szellőzik,ha felül nem lesz fölötte polc!

és pont hogy terrárium a szökésbiztos! a tetejét le lehet fedni ráccsal,de általában az sem kell

2016. aug. 24. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nézz szét jófogáson használt kecóért, szép nagyokat is lehet venni egész olcsón. Amúgy a ketrecet sokkal könnyebb berendezni emeletekkel meg hasonlókkal és tud rajta mászni is, az enyém imádott a tetejéig mászni. Amúgy ha nem valam gagyit veszel aminek jó az ajtaja akkor tökéletesen szökésbiztos.
2016. aug. 27. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Terrárium jobb. A ketrecet rágják általában meg az sem túl jó dolog, hogy fel tudnak rá mászni... mármint persze szeretnek mászkálni, de veszélyes. Nekem volt már hörim, ami megsérült a rácsok miatt, azóta nem használok ketrecet. A terráriumot ugyanúgy be lehet rendezni emeletekkel emg mindennel, mint egy ketrecet. Sőt.. még jobban meg lehet csinálni, mint a ketrecet.
2016. aug. 28. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!