Készítenek tengerimalacnak póráz?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyibe kerül és hogyan lehet használni?2016. aug. 18. 08:50
1/10 A kérdező kommentje:
*pórázt
2016. aug. 18. 08:53
2/10 anonim válasza:
Leget kapni ilyesmit: [link]
De nem lehet úgy sètáltatni mint a kutyát, max nem szalad el a kertben, azonban lehet nem is tűri meg magán.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd megkeresem. Amúgy én is gondoltam rá, hogy nem marad benne nyugton, és azzal is tisztában vagyok, hogy nem lehet úgy sétáltatni mint egy kutyát. De olyan cuki lenne sétáltatni...
2016. aug. 18. 08:59
4/10 anonim válasza:
Én vettem egyszer malac hámot... kapásból kibújt azóta mivel nagyra ki lehet engedni a hámot a kutyám használja...
5/10 A kérdező kommentje:
Hát...lehet, hogy nem veszek neki. Ha nem szereti a malackám a hámot,akkor ez csak felesleges pénzkidobás... :(
2016. aug. 18. 09:08
6/10 anonim válasza:
Ne vegyél neki, ha szereti, ha nem. Nagyon törékeny csontozatuk van és ha megijed akkor a rántástól eltörhet nekik, valamint nem ajánlott azért sem mert könnyen kibújhatnak belőle és elszökhetnek. Keríts el neki egy kis részt a kertben és vidd ki oda felügyelettel. Légyszi pórázt semmiképp ne vegyél! :(
7/10 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval, semmiképpen ne rakj rá ilyesmit, mert gerinctörés lehet a vége.
8/10 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek. Nem kockáztatnám a malackám életét. :/
2016. aug. 19. 11:53
9/10 anonim válasza:
Meg nagyon stresszes szegényenknek, zsákmányállat és a póráz nem hagyja menekülni így úgy érzi hogy bele van kényszerítve veszélybe, a legjobb nekik a szobában vagy a kertben egy elkerített fedett részen mászkálni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Tuti nem veszek neki póráz.
Köszi mégegyszer!
2016. aug. 21. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!