Miben mások az ilyen tápok?
Nézegettem a rágcsálóknak való tápokat és nem igazán értem, miért van az, hogy az egyikre annyi van írva, hogy "rágcsálóknak", de van amelyiknél annyi hogy "hörcsögöknek" viszont némelyiknél meg külön van véve, hogy törpehörcsög, aranyhörcsög, nyúl stb.
Most ha van olyan amelyik mindegyik apróságnak jó, akkor miért mondják hogy hörcsögtápok nem lehet pl nyuszinak adni, vagy nyuszitápot tengerimalacnak?
Hörcsögnek más ásványai anyagokra,vitaminokra van szüksége,mint a nyúlnak. Ennyi. De egy hörcsögnek is és minden egyéb állatkának szükséges a megfelelő ennivaló. A "rágcsálóknak" feliratút csak ömlesztik,semmiféle tudatos gondolkozás nélkül. Pedig pl.: Tévhit,hogy a hörcsög jól elvan a napraforgón! Rettenetesen hízlal!
A "törpehörcsögöknek" felíratú ,pedig annak az állatnak az igényeihez igazodik. Sokféle vitamint,magokat és kevés napraforgót stb. tartalmaz. Tehát: Ha az állatodnak nem megfelelő ételt adsz,rövidebb lesz az élete!
Amúgy a különbség az árban is meglátszik.
Ajánlott táp:
Versele-Laga
NE AZ ÁR SZÁMÍTSON,HANEM A MINŐSÉG!!!
(#2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!