Hány éves a tengerimalacotok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 09:52
11/20 anonim válasza:
Egy hete halt meg az öt éves malackám.... :( De az eddigi rekord malacév bejegyezve 7 év, szóval a 8 éves malac gazdája keressen fel valami rekordembereket vagy nemtudom... Amúgy muszáj volt egy új malackát vennem, így egy kicsit könnyebb volt elviselni a hiányt..
12/20 A kérdező kommentje:
jaj szegényke:( én is így lennék az enyémmel,csak anyámék nem emgednék meg pedig tutira könnyebb lenne elviselni,én is így gondolom:( üres lenne az életem nélküle mégha "csak" egy kis malaca is:(:(
2010. jún. 3. 08:12
13/20 anonim válasza:
én nem tudtam volna másik malackához nyúlni, miután meghalt az enyém...persze, még most is imádom őket, de úgy éreztem volna, hogy megcsalom, vagy ilyesmi :) kb. fél év után tudtam magam rávenni, hogy legyen egyáltalán más állatom, úgyhogy most van egy bűnrossz de imádnivaló cicám:)
a 8 éves malac gazdija
15/20 anonim válasza:
az egyik 2 és fél hónapos
a másik 1 vagy 2 hónapos
16/20 anonim válasza:
Az enyém 2 éves volt :( tavaly halt meg.nem tudtuk mi lehet a baja de már lassan egy hete nem evett és és nagyon lefogyott, már szinte remegett.nagyon rosszul volt szegénykém :(elvittük állat dokihoz adott neki 2 infúziót és jöttünk haza a kocsival és már majd el ájult haza értünk és meg halt :'( ez után az orvos felboncolta és az volt végül is a baja hogy össze aszalódott a veséje :( :(
17/20 A kérdező kommentje:
jaj szegényke:(:(:(
2010. júl. 13. 12:45
20/20 anonim válasza:
Sajnos az enyém már nem él de 6 és fél évet töltött velem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!