Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsög tényleg ehet húst?

A hörcsög tényleg ehet húst?

Figyelt kérdés
Nagymamámnál olvasgattam egy Fülest, amiben azt írták, hogy a törpehörcsögök szeretik a parizert és a sonkát. Tényleg igénylik az állati fehérjét? Valaki szokta etetni husival a hörcsögét?
2010. ápr. 18. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én még nem dtam neki,mondjuk nemis fogok,mert mult héten pusztult el.én sajtot szokatm neki adni meg tejet.
2010. ápr. 18. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Tejet?? Nem csoda, hogy elpusztult... o.o"

Igen, szüksége van állati fehérjére. Kapni lisztkukacot, de szedhetsz neki szöcskét, sáskát (majd), vagy adj neki egy pici darab kutyakaját néha. (Hörcsögös könyvben is ez van, nem a hasamra ütök, és magam is tartok őket évek óta.)

2010. ápr. 18. 21:50
 3/13 Plaga ***** válasza:
100%
De szereti a húst! Nekem mindig megkóstolja az ujjamat
2010. ápr. 18. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:
képzeldkedves 2.válaszolo kapott tejet és imádta,ráadásul kecsketejet kapott,és házit.ja és nem utoso sorban 4 éves lett volna pár hét mulva,tehát a tejnek ehhez semmi köze.
2010. ápr. 18. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
A hörcsög a természetben hol talál tejet? Miért nem vagytok képesek elolvasni egy hörcsögtartási könyvet, mielőtt hörcsögöt vesztek? Aztán meg jönnek a hülye kérdések, hogy jaj, mit tegyek, parizelt adtam a hörcsögnek, és két napja nem nyitja ki a szemét stb.
2010. ápr. 18. 22:26
 6/13 Plaga ***** válasza:
35%
Tegyük fel, hogy a hörcsög a természetben meglát egy tehenet :) Hát hogyarákba ne menne oda hozzá tejet inni?! xD
2010. ápr. 18. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:

1. tényleg igénylik az állati fehérjét is, de ha lehet húst ne adj neki:)

lisztkukac, macskakaja (keveset!), rovarok..hetente egyszer adhatsz neki, többször ne mert túl sok lenne neki.

2.:

A hörcsög a természetben hol talál tejet?

ez vicces kérdés.. miért az ember hol talált tejet a természetben? Azon gondolkoztatok hogy vajon mit keresett vagy csinált az első ember a tehénnel?:D Mert eredetileg mi sem így születtünk.. és akkoriban nem volt dobozos tej.. először még fejni sem fejtek:D

Viccet félretéve, mostani hörcsögök egyáltalán nem azzal táplálkoznak mint eredetileg.. alapjáraton tele van a hörcsögkaja mindenféle granulátumokkal.. szóval én már azon sem lepődök meg ha valaki tejet vagy teát ad neki..

nem egészséges dolog.. de mi sem halunk bele a coca-colába.

2010. ápr. 18. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Önmagunkat pusztíthatjuk, mert mi rendelkezünk az életünk felett. De az állatoké felett nem.

Ha nekem lenne hörcsögöm, - nem lesz, mert állatszőr allergiám van, kopasz hörcsög meg nincs - én megpróbálnék neki olyan táplálékot adni, amihez a természetben is hozzájut.

Az ember + tej kombináció meg a természet kizsákmányolása, de így alakult ki a kultúra. Vannak olyan országok, ahol az emberek csak csecsemőként isznak tejet.

2010. ápr. 19. 08:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: [link]

Utolsó válaszolónak: van kopasz hörcsög, csak nem elterjedt:) Barátnőm be akart szerezni egyet, de nincs rám kereslet, így tenyésztőként nem érné meg neki behozni külföldről.

2010. ápr. 19. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:

látom ez a tej kérdés megmozgatta a fantáziátokat.

ha olyan rossz lenne nekia tej nem élt volna közel 4 évig.

2010. ápr. 19. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!