Miért hullik a szőre ennyire?
2 hónapja mindkèt oldalán már alig van szőre :( :( . Mi baja lehet? Tetveket már átnèztem benne.
Amit tudni kell róla:
-nöstèny
-egyszer fialt. 8 hóbaposan
-1 hónap múlva 2 èves lesz.
Egyèbkènt jó ètvágyú ,játèkos malacka. Nagyon el vagyok keseredve:(
Á L L A T O R V O S.
Komolyan hányszor kell még leírni az ilyen kérdéseknél?
Két hónapja nézed ahogy egyre rosszabbul néz ki de orvoshoz nem viszed? Nem is értem..
C vitamint kap? Társának is hullik a szőre? Vakarózik? Sebes?
Meg ne fürdesd semmiben, amíg orvos nem látta.
Ja azt írtam már, hogy vidd orvoshoz?
Tengerimalacvédőknél olvashatod az ajánlott állatorvosok listáját megyékre bontva.
Meg ne fürdesd még. Remélem van társa mert társas állat, ha nincs, lehet depressziós.
Ja és nyugodtan valld be a dokinak hogy 2 hónapja hagyod hogy orvos nélkül így nézzen ki, valszeg csúnyán fog nézni de ha azt mondod hogy pl 1 hete hullik a szőre akár félre is diagnosztizálhatja.
Igen, 12 évesen simán elviheted te is.
Anyuéktól könyörögd ki a pénzt meg a szállítást. Kérlelj, érvelj, magyarázz, sírjál, toporzékolj.. Ami beválik.
Ha van zsebpénzed azt is rááldozhatod, ha nincs kocsitok akkor berakod egy hordozóba, felpattansz a buszra és probléma megoldva. Most úgyis nyári szünet van.
Mi itt nem fogjuk tudni megmondani, mi baja van, csak orvos tudja kezelni.
De addig is javasolnám a Cebion cseppet napi szintű adagolásra, patikában kapható.
2-3 cseppet csöppents a zöldségre, úgy add oda a malacnak.
Ha anyádék nem akarják megvenni neki, mondd azt hogy neked kell.
El tudod vinni, beteszed őket egy dobozba, kosárba, valamibe amiből tuti nem lépnek meg, teszel melléjük törölközőbe csavart fagyasztott vizespalackot mert nagyon meleg van és felpattansz a buszra, a legtöbb dokival meg lehet beszélni, ha elmondod hogy a szüleidet nem érdekli te meg csak zsebpénzből tudod fizetni tuti meg fogja engedni hogy majd részletekben fizesd.
Ja és nem minden orvos ért hozzájuk, itt egy lista kiket ajánlanak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!