Mennyibe kerül egy nyúl ketrec itatóval, kisházzal, szénatartóval, és tállal?
#1 válaszoló, barcsak ennyibe kerulne...
Amugy 15000Ft-tol csillagos eg a hatar de egy nagyobb kene. Mert ugye ketto nyulad lesz es ket nyul 4negyzetmeter
Ahova én járok kisállatkereskedés ott 22000Ft. A sima üres pedig 15000Ft.
Negjegyzem szerintem nem éri meg mivel az én nyuszim lerágta az itatója csövét, a szénatartó pedig sokkal olcsóbb ha külön veszed.Meg a tál is.De nem szólok bele te tudod.
Sok sikert!
100x50es ketrec egy nyúlnak is kicsi, és nyulat párosával kell tartani, egyedül nem jó neki. Leginkább egy elkerített 4 négyzetméteres részen. Szóval inkább kerítést vegyél vagy kifutót, ketrec felesleges kiadás lenne csak. A kifutó olcsóbb is a ketrecnél.
A berendezése lesz vagy 10ezer... wc is kell neki, macska wc jó a célra. Zooplus.hu oldalt ajánlom ha rendelni akarsz cuccokat.
Használtam 2-10 ezer, újan 10-15 felett és nincs felső határ.
De felesleges nézni, mert úgyis kicsi, nyusziból ugye kettőt kell tartani és fejenként min. 2 m2 kell, ha napi 6-8 órát kint vannak. ha kevesebbet, akkor több hely. Amit építeni lehet sokkal olcsóbban, mint az a bolti, műanyag ketrec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!