S. O. s 5 kis egér fiókákat találtam még a szemük és a szemük is be van csukva mit adjak nekik és min keresztül (mert pici a szájuk nagyon)?
Valószínűleg most szabadítottad őket meg az anyjuktól...
Amúgy állatosbolt, és vegyél cicatápszert.
Patika, 1 milis fecskendő, és branül.
2 óránként kapjon enni napközben, éjszaka 3 óránként. Melegíteni kéne őket(infralámpa, ágymelegítő) de minimum jól bebugyolálni.
Etetés után nedves zsepivel, megtörölgetni ott, ahol ürítenek, mert egyedül még nem tudják elvégezni a dolgukat.
Amúgy ezért biztos le leszek pontozva, de kártevők, és eléggé túl vannak szaporodva, én biztos nem feccölnék bele ennyi energiát, pedig imádom az állatokat, és több fészekaljat is felneveltem már(kisemlősök, madarak stb) :)
Az elottem szolo leirta, macskatapszer es stb. Ez rajtad all, de ezek az allatok a parazitak es eloskodok hotelje, azt mondta nekem az allatorvos, hogy annyi van bennuk, hogy o nem szivesen nyul hozzajuk - ezt pl a kisallatkereskedesben vett degumra mondta. Nagy allatszereto lehetett, de attol meg igaza van! Szoval en a helyedben nem nyulnek hozzajuk es nem kezdenem el oket etetni es taplalni, mivel meg ha sikerul is, utana mi lesz? Lesz 5 egered, akik majd gyartanak masik 30-at? Mert ugyebar ezek nem tesokent tekintenek egymasra. A kisallatkereskedesnek sem tudod oket eladni, max kajakent, kb megetetnek oket pokokkal vagy kigyokkal.
Ha nem a hazatokban vannak, csak hagyd oket sorsukra, az anyjuk nelkul igy is meghalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!