Megéri erről az oldalról megrendelni ezt a ketrecet a tengerimalacaimnak?
10-es, leírtam feketén fehéren, hogy ha nagy és mozgékony malacokat fog ki akkor le kell majd cserélni a kicsi ketrecet. Olvass figyelmesen a kötözködés helyett.
A fa ketrecet továbbra is baromságnak tartom. Volt már nektek tetves, atkás malacotok? Mielőtt elkezdenétek kötözködni, ezt a legjobb tartás mellett is simán összeszedi a malac a forgácsból, vagy a szénából. Annál a kezelés része az, hogy naponta, kétnaponta az egész ketrecet fertőtleníted. A fa ketrecet a büdös életbe nem fogod tudni úgy sterilizálni, mint a műanyagot.
Én otthon barkácsolt verzióból max az amerikai verziót tudom elképzelni, ahol a cocák el vannak kerítve a szoba egy részén, alattuk polár anyag, amit lehet mosni. Na de azt se fél óra takarítani.
Aki itt sír a 100*50 cm miatt, az tényleg menjen be egy tenyészetbe, vagy az állatmentőkhöz, ott aztán bőgni fog. Én továbbra is tartom, hogy ha eleget rohangál kint a malac akkor elvan ott is, meg a 120*60-asban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!