1 hetes tengerimalac roborálásra ötletek?
Sajnos, a most 1.5 hetes malackák közül az egyik kiugrott a kezemből, megütötte magát pár napja.Állatorvos látta, törés nincs, pisil kakil, eszeget, de nagyon nagyon keveset. ma néztem, az ikertesójáoz képest nagyon nagy a lemaradás bár mindig is ő volt a kisebb picit.
Kiveszem enni,hogy ne egyék el előle,de ugye szopnia is kell. Nemigen mocorog, inkább kúszik,biceg.
Van tippetek, mivel lehetne roborálni? Valahol olvastam zabkorpás roborálást talán. Az orvosnál kapott vitamint, infúziós, fájdalomcsillapítót,azt itthon is kap cseppekben. Szedtem pitypangot, lándzsás utifüvet a tanácsára mint étvágy fokozó. De hát,nem annyira biztató a helyzet.Lánytesója szép gömbölyű, ő nagyon csutvasz.
Jaj, ők azok a vicces fülűek, akik egy múltkori kérdésben voltak? Cukik :)
Nem tudom milyen foguk van, felnőtt malacnak én borsószirmot adtam hizlalásra, de nem vagyok biztos benne hogy kicsik is meg tudják enni.
Van trovet nevű gyógytáp állatpatikában, de szerintem netről is tudsz rendelni. Azt fel lehet hígítani vízzel, kis C vitamint teszel bele és fecskendővel eteted a kicsit. Az nagyon tuti. Ha keveset eszik én tuti azzal tömném amilyen gyakran csak lehet. Az én malacomnál bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!