Mit tegyek a nyulammal?
Figyelt kérdés
Sógoromèk házàban van egy külön helyen. Ketrecben de ki tudott jönni ha akart. A családban baba lesz. Szeretik de nem tudnak kellő figyelmet fordítani rá. A kismama veszélyeztetett terhes. Az apósomnak vannak nyulai. Fent tudna neki tartani egy ketrecet. Nem bántani akarja. Ott élhetne tovább. A szívük szakad meg de van-e más megoldás?2016. júl. 26. 07:34
1/5 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kérdést.... Mármint, hogy minek tetted fel. Nem látok más megoldást. Ha jól belegondolsz.... Hova tudnád máshová elhelyezni az állatot ? Ráadásul ha az ismerősödnek amúgy is vannak nyulai, mi baj lehet ? Gondolom ért hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagy a szomorúság,hogy a nyuszi nagyon rosszul fogja érezni magát. Megnyugvast vár a kismama. Gondoltam így segíthetek
2016. júl. 26. 08:13
3/5 anonim válasza:
Mennyi időre lenne így? Mert ha csak a terhesség idejére akkor ok.Végülis vannak ott más nyulak is.Egy évet kibír.De ha örök életére gondolod akkor add el egy jó gazdának.
4/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Jobb lesz neki társakkal. Nem lesz depressziós. Ismerősöm is oda adta a nagynénjének és jobban érezte magát ott. A nyulak nem olyanok mint a kutyák, d e még ők is kiheverik a gazda váltást.
5/5 anonim válasza:
tipikus,hogy ahogy jön a baba lepasszolják a háziállatokat.
nyilván nőként megértem,hogy veszélyeztett terhes, nem játék. de meg lehetne ezt oldani másképp is, pl a férje foglalkozik a nyúllal ebben az időben.
de ha ők így dönöttek,akkor így, legyen apósnál.
viszont azt fontos tudni,hogy a nyulaknak magányosan egy ketrecben eléggé szenvedés az élet. nagy terület kell nekik és fajtársak. ha nem megoldható,hogy azonos nemű nyulak legyenek együtt,akkor ivartalanítani kell. de mindenképp kell a fajtárs és a nagy hely.
átmenetileg lenne amúgy apósnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!