Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak ha vad az...

Mit csináljak ha vad az aranyhörcsögöm? Állandóan harap, meg olyan fura hangot ad ki.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

milyen környezetben tartod?

van fedett "háza" ahova vissza tud húzódni? nincs nagyon zajos helyen a ketrece? ezek lehetnek okai az agresszivitásának.

hogy nyúlsz hozzá? hirtelen benyúlsz és felkapod?

vagy odateszed a kezedet és hagyod hogy észrevegye megszagolja?

esetleg kézből etetéssel lehet próbálkozni.

2010. ápr. 15. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj többet,mert így ennyi infóból nehéz segíteni.Egyébként az enyém akkor csinálta ezt,mikor hozzám került,de pár hét és megszokta a helyét,engem.Azóta semmi.
2010. ápr. 16. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mióta tart ez az állapot. Az én hörieim ilyenkor tavasszal-nyáron mindig is kicsit vadabbak voltak mint máskor.

Amúgy ügyelj arra, hogy legyen neki hova elbújni, legyen mindig ennivalója és friss vize, vagy ha nincs itatója akkor adj neki rendszeresen gyümölcsöt, zöldséget. Az enyémek nagyon szerették az almát és a répát. Káposztát csak módjával adj nekik mert felfúvódnak tőle. Krumpli és citrus-félék tiltólistán!

Ha ezek a feltételek adottak, és a höri egészséges, akkor szerintem nem szabad hogy harapjon meg fura hangokat adjon ki.

2010. ápr. 22. 15:00
 4/4 anonim válasza:
adjal neki egy kis áramot ha keresi a faszültséget majd megnyugszik a höri:)
2010. ápr. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!