Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Adhatok sajtot a tengerimalaco...

Adhatok sajtot a tengerimalacomnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz neki, akkor ne! Inkabb adj neki egy kaliforniai paprikát, azt értékelni fogja, és egészséges is a számára. A tengerimalac növényevő...
2010. ápr. 14. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem adhatsz neki.Én szoktam neki adni szalámit, parizert is, semmi baja nem lett tőle.. Persze nem töménytelen mennyiségbe, egy keveset kap 2-3 hetente:)
2010. ápr. 14. 16:31
 3/13 anonim válasza:
100%

Az én tengerimalacom egyszer beleugrott a pop-cornnal teli tányérba, és elkezdte enni:)

Sajnos, már nem él, mert daganatos lett, de amíg velünk élt csodálatos volt minden vele töltött perc :')

2010. ápr. 14. 16:37
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó; aztán ne csodálkozz, ha a malacod meghal 2-3 évesen. Attól még, hogy megeszi, az nem jelenti azt, hogy jó neki...
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Vagyis mostmár utolsó előtti :)
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajtot ne,inkább szarvasgombát adj neki:)
2010. ápr. 14. 16:39
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Párizsit? Basszus, nem szoktam ilyeneket írni, de te tényleg nem vagy normális! Kicsit nézz már utána, mire van beállva a malacok emésztése! Adj hálát az égnek, hogy eddig nem lett baja, és többet ne adj neki ilyesmit!!
2010. ápr. 14. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:

A tengerimalac növény evő, nem szabad neki adni, lehet, hogy megseszi, de mivel rágcsáló, szinte mindent képes megenni, nem tapasztaltad, hogy a szakrénytis megrágta? (mégsem kínáljuk meg vele, gyere egyél egy kis lakkozott bútorlapot)párizsi, szalámi, pff, szegény állat, hogy lenne már neki jó??!!

Könyörgöm a tengerimalac nem ragadozó!!

Csak zöldség, gyümölcs, széna, víz, neki való táp, esetleg kis fincsi falatok ( amiket nekik árulnak), és a neten, mondjuk www.gemon.ro -n szépen levan írva minden!!

a kivételek is.

2010. ápr. 14. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem jobb ha nem adsz neki.ők nem egerek hanem növényevők. és ha növényt adsz neki azzal is vigyázznod kell, mert a csípősbe belehalhatnak, sajnos saját tapasztalat :( 3 napon át paprikát adtam neki, jóízűen falatozta, aztán a harmadik napon barátom kérdezte hogy nem baj az ha csípőset adok e neki? néztem nagyokat, hogy ez csípős?! sajnos nemtudtam hogy valóban az, mert nem ellenőriztem le :S :( negyedik vagy 5dik napon elhunyt :( rettenetesen rossz volt, mai napig elsírom magamat :( az orvos pedig azt mondta hogy nem attól van(volt) hanem azért mert hogy trauma érte -_-' dehát semmi rosszat nem tettünk vele, egyszer se ejtettem le stb. sztem akkor is a csípőspaprikától volt.de ha nem is attól, akor se adj neki. ilyet hogy sajt meg mittom ezeket se. az tejtermék, meg mindenféle vacak van benne amit mi emberek megtudunk emészteni de ők a pici pocakjukkal nem.
2010. ápr. 18. 20:30
 10/13 anonim válasza:

hát egyszer mindent meglehet enni:)

viccet féretéve még retket se ajánlom kajának, nekem ugy halt meg a hörcsögöm...

2010. ápr. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!