Milyen nevet adnál egy hörcsögnek?
Figyelt kérdés
Nekem a Bogyó,Szotyi,Pepe,Manó nevek tetszenek.Ezek közül melyik a legjobb?2016. jún. 30. 12:27
21/31 anonim válasza:
Miért lett a Gazsi lepontozva? :'( Szívtelen aki ezt tette, én nagyon szeretem a Gazsikat.
24/31 anonim válasza:
De a Makesz az patkáááány (képletesen és szó szerint is) :D
26/31 anonim válasza:
A Marcipán meg egy édesség... Akkor mi is a baj a Makesszal? Ha desszertről nevezhetünk el hörit, akkor nehogy már pont egy patkányról nem.
28/31 anonim válasza:
Az általad írt listából a Manó, amúgy meg Zaza. Az a focista tegnap ugyanis megnevettetett xP
29/31 anonim válasza:
Lehetne Tökmag:D
Az általad leszűkítettek közül a Drazsé tetszik.
Nekem mindig is tetszennek a különleges állatnevek, pl amit írt valaki, hogy Kapitány.:D Olyan rendhagyó és ötletes.
Az enyémet Kirának hívják, de szoktam pocoknak és daginak is hívni. Vagy szimplán fogyatékos hörcsögnek, persze szeretből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!