Visszaveszik a tengerimalacot az állatkereskedésben?
Úgy látom, nem vagy túl egyenes ember és jelentetted a neked nem tetszö válaszom.
Felteszem a kérdést mégegyszer.
Anyukád téged is visszaadott, amikor más lett a hajad színe?
Mert ezek szerint neked normális, hogy egy élölényt ide-oda rakosgatsz, ahogy kedved tartja. Nem való neked háziállat.
A te példád(németjuhász-bulldog) helytelen,mivel ennek a két kutyának teljesen más igényei vannak,viszont (maradjunk a kutyás példánál) az teljesen mindegy hogy egy rajzos,vagy egy ordas németjuhászt választasz,mivel az igényeik ugyanazok(persze különböző személységű kutyáknál lehetnek kisebb eltérések)
Tehát nem mindegy hogy fajtáról vagy színről beszélünk.
nem egy pár zokniról beszélünk.
valószínűleg visszaveszik amúgy(ingyen). de tényleg gondolkozz el ezen, egy állatbarát ember nem csinál ilyet.
nekem pl vannak közönséges házi cicáim. tudom,hogy vannak náluk szebb bundájú,fajtatiszta cicák. de attól még az enyémeket szeretem és semmi pénzért nem cserélném el másik cicára őket,csak mert szebbek.. nem ez a lényeg egy állat tartásánál..amúgy is a sajátunk a legszebb:) úgyhogy kicsit gondolkozz el szerintem mert ez elég durva,hogy ilyen miatt megválnál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!