Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Akinek van hörije mit szeret...

Akinek van hörije mit szeret benne azon kívül, hogy aranyos?

Figyelt kérdés
Nekem is volt,de nem kellene többet,nem látom értelmét,hogy 2 év után elpusztul,buta is,és tényleg,minek tartani,ha csak nézni lehet,egy kutya vagy macska legalább értelmes,a hörcsögöt minek tartja akinek van? Tudom aki szereti annak szemétség a kérdésem,de tényleg érdekel,hogy mi jót találtok benne azon kívül,hogy aranyos?
2010. ápr. 12. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Meghalt hörcsögöm de azt szerettem benne,ahogy kiszökött az akváriumból,amikor a kis házába beakartam nyúlni úgymegharapta az újamat hogy berepedt a körmöm :O halál komolyanmondom erős kis álllatkák :) . Nameg persze olyanpicike,ésimádnivaló, meg mindent:) .
2010. ápr. 12. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
MINDENT
2010. ápr. 12. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

énse akarokveszekedni meg semit

dehanem szereted ne is vegyél merthát mindkettőtöknek jobb lesz így, nekedegyfelesleges dologgal kevesebb neki meg lesz olyan gazdija aki örül neki

de tényleg bocsi,és igen:( kicsit szemét kérdés azoknak akik szeretik.

de igazadvan ,akkor ne vegyél!

2010. ápr. 12. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:

ja és még

...

díszállat

2010. ápr. 12. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hörim is volt. Az első 5 a második 3 és az utolsó 4 évig élt. Nagyon nagy ketrecük volt. Tele csövekkel meg minden játékkal. Jó volt nézni őket hogyan próbálnak egy csőből a másikba eljutni. Azt is szerettem bennük hogy ha felraktam őket a vállamra akkor ottmaradtak. Járkáltam a házban össze-vissza de ők ottmaradtak. Egyikük sem harapott. Nem pisiltek és kakiltak a kezembe. Nagyon kötődtem hozzájuk.
2010. ápr. 12. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:

A kisebb állatokat szerintem azok tartják akiknek nem lehet nagyobb, vagy totál állatmásiásak és órákon át képesek figyelni a viselkedését, mert érdekli őket.

Amúgy nekem 10 éve van hörcsögöm, de a mostani 2 ha elpusztul többet soha nem veszek mert ezalatt nagyon meguntam mostanra. Nekem már csak a kutya és a macska számít, a többit kipróbáltam és nem jelent akkora örömet h újra tartanék.

2010. ápr. 12. 15:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz,hogy díszállat. Ha dísz kell,akkor veszek egy szép képet a falra,nem egy büdi,buta,szobatisztátalan,pár év alatt eltávozó értelmetlen lényecskét:S Már nem látom értelmüket sajna.
2010. ápr. 12. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:

a egyém már elpusztuld de imádtam!!!!! :D

mindet benne :)

2010. ápr. 12. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát előszöris: aki nem tarthat nagyobb állatot, akinek a gyereke pici és egy kicsi állatot már eltud látni de egy nagyobbat még nem tud megfelelően gondozni és így ugye több feladat hárulna a szülőkre, azoknak jó. A höriket is ki lehet venni és nagyon aranyosak, érdekesek. Aki esetleg rágcsálókat nagyon szívesen tart annak az első állatnak ngyon jó választás mert egyszerű tartani, persze sokan megmaradnak a höritartás szépségeinél. Van aki pedig állatmániás és akármien állatot képes lenne tartani pl: én ha megengednék a szüleim akár madárpókot, kigyót iesmit is tartanék (csak lehet h nem szívesen adnám neki az élő egereket)De ha te unalmasnak tartod akkor mindkettőtöknek jobb lesz ha nem tartasz hörit! :)
2010. ápr. 12. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja! (utólsó vagyok) egyébként ha az értelemről van szó akkor a patkányt tudom ajánlani állatnak hiszen okos. betaníthatsz neki dolgokat, odajöhet ha hívod...Ha érdekel oldass utána(google). Nekem nem egedték h tartsak pedig majdnem fél évig könyörögtem:(
2010. ápr. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!