Skyholsz kérdése:
Van 2 tengerimalacom az egyiket 2 hónapja szülte az anyja és ennek a tengeri malacnak az a baja nem eszik nem iszik semmi le teszem valahova és meg áll egy helybe mint aki a halálára készül úgy csinál és hörgő hangot add ki segítség?!
Figyelt kérdés
Segítsen valaki2016. jún. 9. 20:41
1/5 anonim válasza:
Egzotikus szakallatorvos amilyen hamar csak lehet!
2/5 anonim válasza:
Lehet van valami a ketrecében, ami nem tetszik neki, fél tőle, de inkább vidd el állatorvoshoz minél előbb!
3/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért szaporítassz? Ha eddig nem vitted el orvoshoz akkor nem érthetsz hozzá eléggé...(Ha kisállatkereskedésből hoztad és ott lett terhes akkor nem kérdeztem semmit.)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem én szaporitotam úgy vettem hogy terhes volt
2016. jún. 10. 21:56
5/5 dr.mindenttudó válasza:
Nagy eséllyel félt valamitől. Lehetséges, hogy akkor még ismeretlen volt neki az a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!