Nyuszinak hol találok panziót?
Figyelt kérdés
1,5 éves házi nyuszimnak keresek néhány napra panziót. Jó lenne kipróbált helyekről információt,tapasztalatokat beszereznem, ahol jó szívvel ott hagyhatnám kedvenc állatom.2016. jún. 3. 13:51
1/3 anonim válasza:
Értelmetlen dologért ne fizess pénzt!! Egy nyúl ellátása nem kerül sok időbe. Egy megbízható szomszédodra bízd rá inkább, főleg olyanra akinek esetleg még van saját háziállata is.
2/3 anonim válasza:
Tenyésztők szoktak panzióztatni. Szomszédra nem bíznàm, nem ért hozzá, megeteti olyannal, amivel nem kéne...én csak a páromra merem bízni, ha ketten utazunk, jön a nyuszi is.
3/3 anonim válasza:
Nem tudjátok magatokkal vinni?
Én sosem merném idegenekre bízni a nyuszimat, főleg, hogy az utóbbi időben voltak eü gondjaink (amik szerencsére már megoldódtak).
Mi úgy csináltuk, amíg a belvárosban laktunk, hogy ha csak 2-3 napra mentünk el, barátnőm átjött naponta, mert 10 percre lakott tőlünk. 10 napos nyaralásra persze vittük magunkkal, kifejezetten olyan szállást kerestem, ahova vihettük.
Mostanában is sokat járunk a telekre, kb 2 hetente lemegyünk 3-4 napra, de mivel nincs a közelben a barátnőm, oda is visszük magunkkal mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!