Eltűnhet egy hörcsög a lakásban?
Az a helyzet,hogy két napja a hörcsögöm valahogy kiugrott a helyéről,és elszaladt.Azt tudni kell,hogy néha elengedjük rövidebb időre a lakásban,de aztán mindig visszajön,most pedig két napja semmi.
Van még esély rá,hogy előkerüljön?
Mégis mit lehet csinálni ilyen helyzetben?
Várni kell. Az én hörim is ilyen szabad szellemű, már nem 1x meglépett. Tegyél ki neki olyan kaját amit szeret a lakás bizonyos pontjaira, hogy legalább tudd merre van. Esetleg készíts neki olyan csapdát ami élve elkapja... Pl. ilyet
Sok sikert az elkapásához.
Köszi szépen:)
Amúgy a tiéd mennyi időre tűnt el?
Ne add fel! Baromi szívósak és előbb-utóbb észreveszed őt valahol! A miénk négy napot volt a kamrában, ahol belepottyant a bográcsba és nem tudott felmászni a falán! Akkor vettük észre, mikor kimentünk valamiért és hallottunk valami gyenge kaparászást.
Valószínűleg a tiéd is hasonló helyzetbe kerülhetett. Nincs különösebb tanácsom, csak hogy óvatosan mozogjatok a lakásban, füleljetek, és igyekezettek mihamarabb átnézni minden olyan pontot a lakásban, ami kicsi, beférhetett oda, de csapdába ejthette.
A mi hörink is megszökött már, és este úgy vettük ésre hogy valami feketeség járkál a folyosón. Nagyon cuki volt ^^az én malim még nem szökött el, olyan lusta ...
szerintem biztos megtaláljátok, a hörik szeretnek bújkálni, nézzetek át minden olyan helyet ahol nem is gondolnátok. (szekrények mögött, ágyak mögött /alatt stb.) sok sikert a höri vadászathoz!
Szerintem a házban van.
Egyszer amikor fialt a hörcsögöm és a kicsik megnőttek (10-en voltak ×D) nem tudtuk őket mibe rakni és csak 1-2 napig lettek volna egy kartondobozban. Egyszer apa arra lett figyelmes, hogy fekete kis valamik rohangálnak a szobájukban. Gondolhatod...mindegyik kiszökött úgyhogy gyűjthettük őket...:D
A mi hörcsögünk nagyon szelíd,és egyáltalán nem harap:mindig kézben hordozgatjuk mindenhova.Egy nagyon szelíd állat.
Kicsit megijedtünk az öcsivel..:)
Köszi a válaszokat,jöhetnek még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!